Ποινή 30 ετών θα εκτίσει ο πρωταγωνιστής του That 70’s ​​Show, Danny Masterson, ο οποίος και καταδικάστηκε επίσημα την Πέμπτη 7/9 για δύο κατηγορίες βιασμού στο Λος Άντζελες.

Ο ηθοποιός κατηγορείτο ότι κακοποίησε σεξουαλικά γυναίκες που γνώρισε μέσω της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας, πριν από δύο δεκαετίες. Ο 47χρονος είχε κριθεί ένοχος τον περασμένο Ιούνιο για δύο από τις τρεις κατηγορίες βιασμού που αντιμετώπιζε, με τους ενόρκους να βρίσκονται σε αδιέξοδο σχετικά με την τρίτη κατηγορία. Ο ίδιος τέθηκε ως εκ τούτου υπό κράτηση μετά την ετυμηγορία και χθες έλαβε τη μέγιστη ποινή για όσα κατηγορείται.

Ο ηθοποιός είχε δηλώσει αθώος για τον βιασμό των τριών γυναικών στο σπίτι του, σε διαφορετικά περιστατικά μεταξύ 2001 και 2003.

Ο Masterson είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως Steven Hyde στο That 70’s Show του Fox, που προβλήθηκε από το 1998 έως το 2006. Συμπρωταγωνιστές του ήταν οι Mila Kunis, Ashton Kutcher, Laura Prepon, Topher Grace και Wilmer Valderrama.

Ο Kutcher και ο Masterson συμπρωταγωνίστησαν επίσης στο The Ranch του Netflix που ξεκίνησε το 2016, με τον ηθοποιό να αποχωρεί από τη σειρά εν μέσω των καταγγελιών για βιασμό.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured