Ένα ακόμα μεγάλο ρεκόρ έσπασε η ταινία της Barbie που σαρώνει το box office εδώ και 25 ημέρες. Η ταινία έφτασε τα 537 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις στην Αμερική και ξεπέρασε το Dark Knight στη λίστα με τις πιο εμπορικές ταινίες της Warner Bros στα πάνω από 100 χρόνια ιστορίας της.

Μόνο 20 ταινίες έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν το φράγμα το 500 εκατομμυρίων δολαρίων στην Αμερική, αλλά όπως φαίνεται υπάρχει ακόμα αρκετό... ψωμί στις αίθουσες για την Barbie που λογικά θα περάσει και τα 600 εκατομμύρια.

Σε παγκόσμιο επίπεδο το σύνολο μέχρι στιγμής έχει φτάσει τα 1,2 δισεκατομμύρια και την βρίσκει στη δεύτερη θέση της αντίστοιχης λίστας της Warner Bros πίσω μόνο από την τελευταία ταινία του Harry Potter.

H Barbie είναι επίσης η πιο εμπορική ταινία στις καριέρες και της Margot Robbie και του Ryan Gosling, αλλά για τη Robbie ειδικά είναι ένας θρίαμβος σε οικονομικό επίπεδο. Και αυτό γιατί επειδή είναι από τους παραγωγούς της ταινίας και στήριξε το πρότζεκτ από την αρχή του, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα έχει απολαβές που θα ξεπεράσουν τα 50 εκατομμύρια δολάρια.



Ακολουθήστε το Roxx  για να μαθαίνετε πρώτοι  για μουσική, σειρές και ταινίες. 

Πηγή

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured