Οι διαπραγματεύσεις με τα μεγάλα στούντιο κράτησαν πολλούς μήνες, αλλά δεν βρέθηκε η χρυσή τομή.

Pixel

Η απεργία έρχεται να προστεθεί σε αυτή των σεναριογράφων, που βρίσκεται ήδη στην 73η ημέρας. Τα δύο σωματεία έχουν να κατέβουν σε κοινή απεργία από το 1960, όταν πρόεδρος του σωματείου των ηθοποιών ήταν τότε ο Ρόναλντ Ρίγκαν. Είναι ενδεικτικό της αποφασιστικότητας που υπάρχει πως το ποσοστό των ηθοποιών που εξουσιοδότησε την απεργία έφτασε το 98%.

Αυτή ήταν η δήλωση του διαπραγματευτή για την πλευρά των ηθοποιών, Duncan Crabtree-Ireland: «Τα στούντιο και οι streamers έχουν εφαρμόσει τεράστιες μονομερείς αλλαγές στο επιχειρηματικό μοντέλο του κλάδου μας, ενώ ταυτόχρονα επιμένουν να διατηρούμε τα συμβόλαιά μας παγωμένα.

Δεν αντιμετωπίζετε έτσι έναν αξιόλογο, σεβαστό συνεργάτη και έναν ουσιαστικό συνεισφέροντα. Η άρνησή τους να ασχοληθούν ουσιαστικά με τις βασικές προτάσεις μας και η θεμελιώδης ασέβεια που επιδεικνύεται στα μέλη μας, είναι αυτό που μας οδήγησε σε αυτό το σημείο. Τα στούντιο και οι streamers έχουν υποτιμήσει την αποφασιστικότητα των μελών μας και πρόκειται να το ανακαλύψουν πλήρως».

Την ώρα που ανακοινώθηκε η απεργία όλοι οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στο Oppenheimer και βρίσκονταν στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, αποχώρησαν.Ακολουθήστε το Roxx για να μαθαίνετε πρώτοι  για μουσική, σειρές και ταινίες. 

Πηγή

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured