Όλα αυτά τα χρόνια υπάρχουν φήμες ότι ο Κουέντιν Ταραντίνο σκοπεύει να επιστρέψει στον κόσμο του Kill Bill με μία τρίτη ταινία, ενώ πιο πρόσφατα πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν την πιθανότητα να αναλάβει κεντρικό ρόλο η Μάγια Χοκ, κόρη της Ούμα Θέρμαν και του Ίθαν Χοκ που γνωρίσαμε από το Stranger Things.

Όπως φαίνεται όμως, αυτή η πιθανότητα δεν υπάρχει πλέον, αφού ο ίδιος ο σκηνοθέτης δήλωσε σε νέα συνέντευξη του ότι δεν το σκέφτεται. «Δεν το βλέπω να γίνεται. Η τελευταία μου ταινία αφορά έναν άνδρα κριτικό ταινιών και εξελίσσεται στη δεκαετία του '70» τόνισε ο Ταραντίνο μιλώντας στο γερμανικό.

Πριν από περίπου έναν χρόνο για το θέμα είχε ερωτηθεί και η Ούμα Θέρμαν. «Δεν έχω να σας πω κάτι συγκεκριμένο. Έχει συζητηθεί κατά καιρούς και υπήρχε κάποια στιγμή μια πραγματική πιθανότητα να το κάνουμε, αλλά ήταν πριν πολλά χρόνια. Δεν το βλέπω αυτή τη στιγμή στον ορίζοντα».

O Κουέντιν Ταραντίνο είχε ήδη προαναγγείλει από το 2009, ότι σκοπεύει να αποσυρθεί από την σκηνοθεσία όταν θα φτάσει τα 60, ηλικία που συμπληρώνει φέτος. Ο στόχος του όπως είχε πει ήταν να φτάσει τις δέκα ταινίες συνολικά, ένας αριθμός που έρχεται με την επόμενη ταινία του, αφού θεωρεί τα δύο Kill Bill ως ενιαίο πρότζεκτ.

Τα γυρίσματα για το The Movie Critic αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στη χρονιά, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε νέα για το κάστινγκ.



Ακολουθήστε το Roxx στο  για να μαθαίνετε πρώτοι  για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστ

Πηγή

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured