Οι ταινίες του σκηνοθέτη γενικά δεν φημίζονται για τις γυμνές τους σκηνές, όμως σε αυτή την περίπτωση υπάρχει μία με την 38χρονη ηθοποιό που αποκάλυψε ότι ο Άντερσον νιώθει μεγάλη αμηχανία με τέτοιου είδους πλάνα.

Pixel

«Ο Γουές είναι ίσως ο χειρότερος άνθρωπος στον κόσμο για να μιλήσεις για κάτι τέτοιο. Νιώθει τόσο άβολα γύρω από αυτό το θέμα», είπε η Johansson στο Yahoo γελώντας, ενώ όταν ρωτήθηκε πως έδινε τις οδηγίες κατά τη διάρκεια της σκηνής, απάντησε: «Θα το αφήσω στη φαντασία σας. Υπήρξε πάντως πολύ... βήξιμο και κρύψιμο του προσώπου του».

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ένα Σαββατοκύριακο του 1955 κάπου στην έρημο των νοτιοδυτικών ΗΠΑ: Στην Asteroid City, γνωστή για έναν γιγάντιο κρατήρα από μετεωρίτη και ένα παρατηρητήριο ουράνιων σωμάτων, στρατός και αστρονόμοι υποδέχονται πέντε νεαρούς βραβευμένους εφευρέτες. Όχι πολύ μακριά, πέρα από τους λόφους, διακρίνονται «μανιτάρια» από ατομικές δοκιμές. Αυτό που ξεκινάει ως ένας φόρος τιμής στα επιτεύγματα των νεαρών αστεροσκόπων θα εξελιχθεί στην υποδοχή ενός απρόσμενου εξωγήινου επισκέπτη.

Η Asteroid City βρίσκεται αποκλεισμένη και ο στρατός ανακοινώνει μία επίσημη ιστορία συγκάλυψης. Όμως, οι πολύ ώριμες για την ηλικία τους ιδιοφυίες έχουν ένα σχέδιο ώστε τα πραγματικά συμβάντα να διαρρεύσουν στον υπόλοιπο κόσμο. Με τον αμίμητο τρόπο του Άντερσον, η Asteroid City απλώνεται ως την ανατολική ακτή με έναν θεατρικό θίασο που κάνει πρόβες για το ομώνυμο θεατρικό έργο, ενώ εμείς περιπλανιόμαστε στα παρασκήνια και στις ζωές των ηθοποιών της εποχής.

TRIVIA

Η Asteroid City είναι το γοητευτικό φόντο της νέας ταινίας του Γουές Άντερσον, μίας σπαρταριστής και εντυπωσιακής κωμωδίας με εικόνες-ορόσημα, γλυκιά μελαγχολία και αξέχαστες ερμηνείες ενός «διαστημικού» καστ. Ένα ακόμα απολαυστικό παράδειγμα του έργου του Άντερσον -με κοσμικές διαστάσεις αυτή τη φορά-, μία εσωστρεφής, προσωπική εξερεύνηση των περίπλοκων οικογενειακών σχέσεων, του νεανικού έρωτα, των μυστικών, των αποκαλύψεων και της αποκαθήλωσης των γονιών. Η αχανής Δύση και η γκρίζα Ανατολή, οι δύο πόλοι της Αμερικής σε τέλεια συναισθηματική ισορροπία που κανείς δεν αποτυπώνει καλύτερα από τον Γουές Άντερσον.Ακολουθήστε το Roxx για να μαθαίνετε πρώτοι  για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας  για νέα μουσική κάθε εβδομάδα.

Πηγή

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured