Μόλις λίγες εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα της 3ης ταινία των Guardians of the Galaxy, η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα ακόμη ένα μικρό trailer από την ταινία του James Gunn που αναμένεται να σπάσει ξανά ταμεία!

Υπό την ονομασία “Relax”, στο νέο βίντεο βλέπουμε όλα τα κεντρικά πρόσωπα του αγαπημένου franchise, με τον Drax να κλέβει για ακόμη μια φορά την παράσταση, τρολάροντας αραχτός σε έναν καναπέ! Επιπλέον, οι Star Lord, Gamora, Mantis, Drax, Rocket Racoon, Groot και Nebula παρουσιάζονται έτοιμοι για την τελευταία τους περιπέτεια σε μια από τις πιο αγαπημένες κινηματογραφικές σειρές των τελευταίων ετών.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας: «Στη νέα ταινία Guardians of the Galaxy 3 των Marvel Studios, η αγαπημένη μας παρέα με τους ασυμβίβαστους ήρωες, είναι λίγο διαφορετική. Ο Peter Quill, που θρηνεί ακόμα την απώλεια της Gamora, πρέπει να συσπειρώσει την ομάδα του να υπερασπιστούν το σύμπαν αλλά και να προστατέψουν έναν από τους δικούς τους. Μια αποστολή που εάν δεν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στο τέλος της ομάδας όπως την γνωρίζαμε έως τώρα».

Το cast της ταινίας περιλαμβάνει τους Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel, Sean Gunn, Will Poulter, Chukwudi Iwuji, Elizabeth Debicki, αλλά και την Jennifer Holland.

Το Guardians of the Galaxy Volume 3 αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες στις 5 Μαΐου.

Παρακολουθήστε το νέο ολιγόλεπτο trailer πιο κάτω.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured