Πολύ σημαντικά νέα για το μέλλον του Star Wars στους κινηματογράφους είχαμε το μεσημέρι της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration που πραγματοποιείται στο Λονδίνο. 

Pixel

Η πρόεδρος της Lucasfilm, Kathleen Kennedy, ανακοίνωσε ότι έρχονται τρεις νέες ταινίες Star Wars και καμία από αυτές δεν ανήκει στα πρότζεκτ που υπήρχαν στα σκαριά.

Δημιουργοί των ταινιών είναι οι James Mangold (Logan, Indiana Jones and the Dial of Destiny), ο Dave Filoni (The Mandalorian, Ahsoka) και η βραβευμένη με Όσκαρ, Sharmeen Obaid-Chinoy (Ms. Marvel, Saving Face).

Η ταινία του James Mangold θα μας επιστρέψει στην αυγή των Jedi, ενώ η ταινία του Dave Filoni θα επικεντρωθεί στην εποχή της New Republic και θα κλείσει τις αλληλένδετες ιστορίες στις σειρές Mandalorian, The Book of Boba Fett, Ahsoka και άλλα πρότζεκτ του Disney+. Η ταινία της Sharmeen Obaid-Chinoy θα διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του Rise of Skywalker και θα δούμε την επιστροφή της Daisy Ridley στο ρόλο της Rey καθώς χτίζει ένα νέο τάγμα Jedi.

Προς το παρόν δεν υπάρχει ημερομηνία για καμία από τις τρεις ταινίες κάτι που λογικά θα ανακοινωθεί σύντομα.Ακολουθήστε το Roxx για να μαθαίνετε πρώτοι  για μουσική, σειρές και ταινίες.

Πηγή

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured