Έτοιμος να επιστρέψει στον ρόλο που τον έκανε παγκοσμίως αγαπητό την προηγούμενη δεκαετία είναι ο Michael Cera, αφού όπως έγινε γνωστό, το Scott Pilgrim vs. the World γίνεται σειρά anime στο Netflix με συμμετοχή του original cast!

Ο Edgar Wright, που έγραψε το σενάριο και σκηνοθέτησε την εμπορικότατη ταινία και adaptation του graphic novel του Bryan Lee O’Malley, Scott Pilgrim, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από το Twitter στις 30 Μαρτίου.

Τόσο ο Bryan Lee O’Malley, όσο και ο σεναριογράφος BenDavid Grabinski εργάστηκαν πάνω στην επικείμενη σειρά με το anime house, Science SARU, στη οποία υπόσχονται την προέκταση του universe που είχαμε δει προηγουμένως.

Μαζί με τον ομώνυμο χαρακτήρα του Cera, οι ηθοποιοί Mary Elizabeth Winstead ως Ramona Flowers, Satya Bhabha ως Matthew Patel, Kieran Culkin ως Wallace Wells, Chris Evans ως Lucas Lee και Anna Kendrick ως Stacey Pilgrim αναμένεται επίσης να επιστρέψουν.

Το cast συμπληρώνουν οι Brie Larson ως Natalie V. “Envy” Adams, Alison Pill ως Kim Pine, Aubrey Plaza ως Julie Powers, Brandon Routh ως Todd Ingram, Jason Schwartzman ως Gideon “G-Man” Graves, Johnny Simmons ως “Young” Neil Nordegraf, Mae Whitman ως Roxanne “Roxy” Richter και Ellen Wong ως Knives Chau.

Σύμφωνα με αναφορά του Hollywood Reporter, ο O’Malley θα είναι showrunner, σεναριογράφος και executive producer της σειράς, μαζί με τους BenDavid Grabinski και Wright.

Στο anime θα ακούσουμε τα original κομμάτια των Anamanaguchi, και ένα score δια χειρός Anamanaguchi και Joseph Trapanese.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured