Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού θα προβληθεί την Πέμπτη 6 Απριλίου και για μία εβδομάδα, θα ακολουθήσουν οι Δύο Πύργοι στις 13 του μήνα (επίσης για μία εβδομάδα) και τέλος η Επιστροφή του Βασιλιά έρχεται αφού περάσει το Πάσχα στις 27 Απριλίου και έως τις 3 Μαΐου. Και το πολύ σημαντικό; Οι εκδοχές που θα δούμε είναι οι extended που δεν έχουν προβληθεί ποτέ στους κινηματογράφους.

Pixel

Η τριλογία του Πίτερ Τζάκσον έχει γράψει ιστορία, έχει σπάσει τα ταμεία, έχει σαρώσει τα όσκαρ και αυτή είναι μία μοναδική ευκαιρία, ειδικά για τους μικρότερους σε ηλικία που δεν είχαν την τύχη να δουν τις ταινίες στους κινηματογράφους τη διετία 2001-2003.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού από 6 έως και 12 Απριλίου, extended version σε Dolby Atmos (και 4K στην Vmax Sphera)

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Οι Δύο Πύργοι από 13 έως και 19 Απριλίου, extended version σε Dolby Atmos (και 4K στην Vmax Sphera)

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή του Βασιλιά από 27 Απριλίου έως και 3 Μάϊου, extended version σε Dolby Atmos (και 4K στην Vmax Sphera)

Κλείστε ΤΩΡΑ τα εισιτήριά σας εδώΑκολουθήστε το Roxx για να μαθαίνετε πρώτοι  για μουσική, σειρές και ταινίες. 

Πηγή

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured