Στο νέο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Κυριακής κατά τη διάρκεια του Super Bowl, η ομάδα έχει ακόμα μία αποστολή με το μέλλον του Rocket Rackoon να κρίνεται από το παρελθόν του που έρχεται να τον στοιχειώσει. Η Gamora που πέθανε στο Infinity War είναι ξανά εδώ, ως μία εκδοχή της που έρχεται από άλλο timeline ενώ στο trailer βλέπουμε επίσης και τον  Will Poulter στον πολύ σημαντικό ρόλο του Adam Warlock.

«Θα είμαι ειλικρινής, κοιτάζοντας όλες τις τριλογίες διαχρονικά, στις περισσότερες η τρίτη ταινία είναι απαίσια. Υπάρχουν -φυσικά- μερικές εξαιρέσεις. Είναι πολύ σπάνιο η τρίτη ταινία σε ένα franchise να είναι καλή. Άρα, ήταν σημαντικό για μένα να τελειώσουμε αυτή την ιστορία με καλό τρόπο. Μεγάλο μέρος του Vol 3. μας κάνει να επιστρέψουμε στην αρχή για να μπορέσουμε πραγματικά να δούμε το τέλος. Βλέπουμε τη σημασία του χαρακτήρα του Rocket και ποιος είναι. Ήταν σημαντικό για μένα να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για χάρη αυτών των χαρακτήρων και των θεατών. Έτσι, έβαλα όλο μου το είναι σε αυτό» δήλωσε για την ταινία ο James Gunn που αποχωρεί για να αναλάβει τα ηνία της DC.

H ταινία κάνει πρεμιέρα στις 5 Μαΐου και αποτελεί ένα από τα κεντρικά event της 5ης φάσης του MCU. Στο Disney Plus είναι διαθέσιμο το χριστουγεννιάτικο σπέσιαλ των Guardians που βάζει τις βάσεις για την επιστροφή τους.Ακολουθήστε το Roxx για να μαθαίνετε πρώτοι  για μουσική, σειρές και ταινίες. 

Πηγή

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured