Άλλο ένα επίτευγμα πρόσθεσε στο βιογραφικό του το νέο Avatar που έφτασε τα 2,054 δισεκατομμύρια σε εισπράξεις, πέρασε το Infinity War των Avengers και πλέον βρίσκεται στην 5η θέση της λίστας με τις πιο εμπορικές ταινίες όλων των εποχών παγκοσμίως. Το Way of Water θα αφήσει πίσω του μέσα στο Σαββατοκύριακο και το The Force Awakens του Star Wars που βρίσκεται στην τέταρτη θέση και πλέον είναι πολύ πιθανό να χτυπήσει και τον Τιτανικό. Για να το καταφέρει αυτό χρειάζεται άλλα 140 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που δεν μοιάζει και τόσο μακρινό, αφού η ταινία συνεχίζει να έχει μεγάλη απήχηση στις χώρες εκτός Αμερικής από όπου έχει προέλθει και το 70% των εσόδων της.

Με κάτι παραπάνω από 600 εκατομμύρια το νέο Avatar βρίσκεται στη 13η θέση  όλων των εποχών στις ΗΠΑ και η πιο πιθανή κατάληξη της στη λίστα είναι η 10η θέση όπου βρίσκεται τώρα το πρώτο Avengers. Με αυτά και μετά, ο Τζέιμς Κάμερον έχει στο βιογραφικό του τις τρεις από τις πέντε ταινίες του top 5 παγκοσμίως, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ζόι Σαλντάνα έχει ρόλους στις τέσσερις από τις έξι πρώτες ταινίες, αφού εκτός από τα Avatar την έχουμε δει και στα Infinity War και Endgame.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας ο Τζέιμς Κάμερον είχε δηλώσει ότι για να υπάρξει κέρδος θα πρέπει να πλησιάσει τα δύο δισεκατομμύρια κάτι που πλέον είναι γεγονός. Έτσι ο Cameron ετοιμάζεται για να προχωρήσει το πλάνο του με τα σίκουελ. «Πιάνουμε τον στόχο μας, οπότε δεν μπορώ να ξεφύγω από αυτό, θα πρέπει να κάνω αυτά τα άλλα σίκουελ» είπε ο Κάμερον που περίμενε 13 χρόνια για να κυκλοφορήσει τη δεύτερη ταινία, αφού ήθελε να υπάρχει η κατάλληλη τεχνολογία που θα αποτυπώνει το όραμα του. «Ξέρω τι θα κάνω τα επόμενα έξι ή επτά χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα έχουμε μια συζήτηση με τα κορυφαία στελέχη της Disney σχετικά με το σχέδιο που θα ακολουθήσει για το Avatar 3, το οποίο είναι ήδη έτοιμο – έχουμε ήδη καταγράψει και φωτογραφίσει ολόκληρη την ταινία, οπότε είμαστε σε εκτεταμένο post-production για να κάνουμε όλη αυτή τη μαγεία με το CGΙ. Το σενάριο για τα Avatar 4 και 5 έχουν ήδη γραφτεί, ενώ έχουμε κάνει μερικά γυρίσματα το νούμερο 4. Ξεκινήσαμε ένα franchise που μπορεί τώρα να διαδραματιστεί σε πολλές ταινίες».Ακολουθήστε το Roxx στο  για να μαθαίνετε πρώτοι  για μουσική, σειρές και ταινίες. 

Πηγή

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured