Σταματά τα γυρίσματά του το Crown, ως ένδειξη σεβασμού μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ II, η είδηση του οποίου έγινε γνωστή χθες, 8 Σεπτεμβρίου.

Η δημοφιλής σειρά του Netflix που βασίζεται στην ιστορία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας βρισκόταν αυτήν την περίοδο εν μέσω των γυρισμάτων της έκτης σεζόν της. Ο δημιουργός αυτής, Peter Morgan, επιβεβαίωσε ωστόσο στο Variety ότι η παραγωγή θα σταματήσει για άγνωστο διάστημα, ως ένδειξη σεβασμού για τον θάνατο της επί 70 χρόνια μονάρχη.

«Το The Crown είναι μια ερωτική επιστολή προς εκείνη και δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο για την ώρα, μόνο σιγή και σεβασμό» δήλωσε πιο συγκεκριμένα ο Morgan. «Εκτιμώ ότι θα σταματήσουμε τα γυρίσματα από σεβασμό».

Το Netlfix δεν έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής κάποιο σχετικό statement, η πέμπτη σεζόν της σειράς, ωστόσο, είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Νοέμβριο. Την Ελισάβετ έχουν υποδυθεί σε αυτή μέχρι στιγμής οι Claire Foy, Olivia Colman και Imelda Staunton.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Stephen Daldry, είχε προηγουμένως δηλώσει στο Deadline ότι το Crown θα πάγωνε τα γυρίσματά του στην περίπτωση θανάτου της βασίλισσας. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είχε δηλώσει τότε: «Κανείς μας δεν ξέρει πότε θα έρθει αυτή η στιγμή, όμως θα ήταν ένας σωστός και κατάλληλος τρόπος να δείξουμε τον σεβασμό μας στη Βασίλισσα. Θα ήταν ένα απλό tribute και μια ένδειξη σεβασμού. Είναι μια παγκόσμια φιγούρα και είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured