Μια νέα ταινία παραγωγής Netfilx υπογράφει ο Tom Morello και ο συν-δημιουργός του Game of Thrones, D. B. Weiss, το trailer της οποίας μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το Metal Lords, που θα προσγειωθεί στο Netfilx τον ερχόμενο Απρίλιο, σκηνοθέτησε ο Peter Sollett και αυτό δεν είναι άλλο από μια teen κωμωδία για δύο έφηβους που ξεκινούν τη δική τους metal μπάντα, ώστε να συμμετάσχουν σε έναν διαγωνισμό στο σχολείο τους. 

Το σενάριο και την παραγωγή της ταινίας υπογράφει ο Weiss, ενώ ο Morello βρέθηκε στον ρόλο του executive producer. Ο Weiss είχε γράψει μάλιστα το σενάριο πριν καν ξεκινήσει το Game of Thrones και, όπως εξήγησε στο Billboard, το είχε στην άκρη στην περίπτωση που το project δεν είχε επιτυχία.

Μιλώντας για την ταινία, ο Morello ανέφερε: «Μεγάλωσα σε ένα μικρό, συντηρητικό προάστιο, όπου τα μουσικά μου γούστα πήγαιναν κόντρα σε οτιδήποτε ακουγόταν στον σχολείο από τους συμμαθητές μου και σίγουρα από τους καθηγητές μου, οπότε η θεματική της ταινίας μου φαίνεται γνώριμη».

Ο ίδιος συνέχισε: «Πρόκειται για την ιστορία παιδιών που προσπαθούν να δημιουργήσουν την πρώτη τους μπάντα, έχοντας μαζί ένα όνειρο, αλλά ίσως χωρίς τις τεχνικές δεξιότητες ή το καλλιτεχνικό όραμα ώστε να το πραγματοποιήσουν. Ή μήπως το έχουν;»

Δείτε εδώ το trailer της ταινίας:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured