Άναψαν τα αίματα σε πρόσφατη συνέντευξη του Ridley Scott, όταν ο ίδιος απάντησε με υβριστικά σχόλια σε μια από τις ερωτήσεις δημοσιογράφου, ο οποίος τον ρώτησε σχετικά με τον «ρεαλισμό» στην νέα του ταινία, Η Τελευταία Μονομαχία.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξη τύπου σχετικά με την ταινία που τοποθετείται στα μεσαιωνικά χρόνια και με πρωταγωνιστές την Jodie Comer και τον Adam Driver, ένας από τους δημοσιογράφους ανέφερε ότι αυτή είναι πιο ρεαλιστική σε σχέση με προηγούμενες δουλειές του σκηνοθέτη.

«Είναι μια πολύ ρεαλιστική ταινία», ανέφερε ο δημοσιογράφος. «Μοιάζει πολύ πιο ρεαλιστική από το Kingdom of Heaven ή το Robin Hood αν μιλάμε για…».

Ο Scott τότε δίχως να τον αφήσει να ολοκληρώσει, σχολίασε: «Κύριε, άντε γα@#$σου. Άντε γα@#$σου. Σας ευχαριστώ πολύ. Άντε γα@#$σου. Άντε γα@#$σου, κύριε. Συνεχίστε».

Δείτε εδώ το άβολο περιστατικό:

Δεν πρόκειται βέβαια για την πρώτη φορά που ο βραβευμένος σκηνοθέτης βγαίνει εκτός εαυτού σε press tour, με τον ίδιο να σχολιάζει πρόσφατα ότι η αποτυχία της Τελευταίας Μονομαχίας στο box office έχει να κάνει με τους «millennials και τα γαμ@$να κινητά τους τηλέφωνα».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured