Την πιθανότητα να πρωταγωνιστήσει σε ένα biopic για τους Radiohead συζήτησε ο Benedict Cumberbatch, έχοντας ο ίδιος φιλικές σχέσεις με τον κιθαρίστα τους, Jonny Greenwood.

Η επικείμενη ταινία του δημοφιλή ηθοποιού, The Power Of The Dog, πρόκειται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα, και σε αυτήν υπογράφει τη μουσική ο Greenwood.

Μιλώντας στο NME, ο Cumberbatch θυμήθηκε την πρώτη του συνάντηση με τους Greenwood και Thom Yorke, αφού εκείνοι είχαν παρακολουθήσει την ερμηνεία του στον Hamlet στο Barbican το 2015.

«[ο παραγωγός των Radiohead] Nigel Godrich και ο Edgar Wright ήρθαν να με δουν στον Hamlet» ανέφερε ο Cumberbatch. «Με συνάντησαν στο backstage μετά το τέλος και είχαμε μια ωραία, μεγάλη κουβέντα».

«Είπα στον Nigel: Είμαι τεράστιος φαν των Radiohead, δεν πιστεύω κανένας από τα παιδιά να ήθελε ενδεχομένως να δει λίγο Shakespeare; Έτσι ο Jonny και ο Thom ήρθαν ένα βράδυ και μετά την παράσταση μιλήσαμε στο backstage» ανέφερε ο Cumberbatch.

«Ήμουν πολύ αγχωμένος γιατί δεν είχα δώσει μια καλή ερμηνεία, γι’ αυτό και κοιτούσα το πάτωμα ντροπιασμένος. Όμως ήταν και οι ίδιοι ντροπαλοί και ο Thom έλεγε ότι είναι μεγάλοι φαν του Sherlock. Και επίσης κοιτούσαν κάτω! Ήταν τόσο περίεργο!».

Ο Cumberbatch συζήτησε έπειτα για το ενδεχόμενο να πρωταγωνιστήσει σε μια μουσική biopic ταινία: «Υπάρχουν αρκετοί rock stars που θα ήθελα να ερμηνεύσω, όμως δεν νομίζω πως αυτό θα συμβεί». Όταν ερωτήθηκε πιο συγκεκριμένα για τους Radiohead, ο ηθοποιός απάντησε: «Δεν νομίζω ότι θα ήθελαν να δουν τις ζωές τους να γίνονται ταινία. Θα ήταν μια πραγματικά παράξενη ταινία, όσο κι αν τους αγαπώ. Δεν νομίζω να συμβεί αυτή τη στιγμή, όμως ξέρετε, θα δούμε».

Ο Cumberbatch είναι ιδιαίτερα πολυάσχολος τελευταία, μιας που έχει τέσσερις ταινίες έτοιμες για την έξοδό τους στους κινηματογράφους: το biopic The Electrical Life Of Louis Wain και δύο Marvel projects, το Spider-Man: No Way Home και το Doctor Strange In The Multiverse Of Madness. Η ταινία The Power Of The Dog πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Netflix την 1η Δεκέμβρη.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured