Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από το Holy Motors, την τελευταία ταινία του Leos Carax αλλά και μια από τις πιο αξιομνημόνευτες της περασμένης δεκαετίας.

Το μιούζικαλ Annette που θα είναι και η επόμενη ταινία του γάλλου σκηνοθέτη έχει πλέον trailer ενώ θα είναι και η ταινία που θα ανοίξει το φετινό Φεστιβάλ των Καννών και θα διαγωνιστεί για τον Χρυσό Φοίνικα. 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Adam Driver και η Marion Cottilard, που θα έχουν στο πλάι τους τον Simon Helberg (τον ξέρετε από το Big Bang Theory) ενώ τη μουσική υπογράφουν οι Sparks. Μάλιστα, ο Russell Mael σε συνέντευξή του στο Avopolis τον Μάιο του 2020 είχε πει μεταξύ άλλων για το συγκεκριμένο πρότζεκτ: «Η ιδέα για το Annette που σκηνοθετεί ο Leos Carax ξεκίνησε πριν οκτώ χρόνια. Μαζί με τον Ron σκεφτήκαμε αυτή την ιστορία σαν έναν αφηγηματικό δίσκο. Πιστεύαμε απλά πως θα είναι ο επόμενος δίσκος των Sparks και πως θα κάναμε μια κάπως πιο θεατρική περιοδεία για αυτόν. Εκείνη τη χρονιά, πήγαμε στο Φεστιβάλ των Καννών και συναντήσαμε τον Leos Carax -είχε χρησιμοποιήσει ένα κομμάτι μας στο Holy Motors. Οπότε, όταν επιστρέψαμε στο Λος Άντζελες σκεφτήκαμε να του στείλουμε την ιδέα μας και ανταποκρίθηκε πολύ θερμά σε αυτήν και ήθελε να την σκηνοθετήσει. Πέρασαν κάποιες εβδομάδες και μας έστειλε και πάλι πως θέλει να προχωρήσει τελικά με αυτό το πρότζεκτ. Είναι πολύ ιδιαίτερο όλο αυτό γιατί γράφει ο ίδιος τις ιστορίες στις ταινίες του και αυτή είναι η πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσει την ιστορία κάποιου άλλου».

Παίρνουμε για την ώρα μια μικρή γεύση του Annette παρακάτω:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured