Νέο Box Set: «Deadwood»

Όλοι οι κύκλοι της πολυβραβευμένης σειράς αποκλειστικά τον Μάιο στο Nova On Demand!

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου
Η συναρπαστική σειρά, «Deadwood», έρχεται με όλους τους κύκλους επεισοδίων (3 κύκλοι, 36 επεισόδια), αποκλειστικά, στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, από την Τετάρτη 6 Μαΐου, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!


Η σειρά έχει αποσπάσει πολυάριθμες υποψηφιότητες και βραβεία Emmy και SAG κατά τη διάρκεια των χρόνων προβολής της, ενώ ο πρωταγωνιστής Ian McShane έχει αποσπάσει Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του.


Το «Deadwood» διαδραματίζεται στη Νότια Ντακότα λίγο μετά τα μέσα του 19ου αιώνα όπου παρακολουθεί τη γέννηση της σύγχρονης δυτικής καπιταλιστικής κοινωνίας, πατώντας πάνω σε γνωστές ή φανταστικές ιστορίες και θρύλους από την Άγρια Δύση. Σερίφηδες και καουμπόηδες ακολουθώντας τις διαδρομές μιας κοινότητας χαμένων ψυχών κάπου στα βάθη της Άγριας Δύσης, ανθρώπους που υπακούν μόνο στα ένστικτά τους μέχρι που αναγκάζονται να υπακούσουν σε κάτι ισχυρότερο από αυτούς.


Η σειρά θεωρείται μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές αστυνομικές σειρές, με πολύ υψηλό μερίδιο τηλεθέασης, πολυάριθμες βραβεύσεις και υψηλή βαθμολογία σε δημοφιλείς διαδικτυακές βάσεις δεδομένων ταινιών και σειρών, αφιερωμένων σε κριτικές, πληροφορίες και νέα ταινιών (Rotten Tomatoes, IMDb κτλ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η νέα σειρά του Netflix περπατάει σε μουσκεμένα σοκάκια του Παρισιού με jazz υπόκρουση αλλά, για

Ο Ανδρέας Κύρκος είδε την μίνι σειρά του Ryan Murphy στο Netflix και οδηγήθηκε στο ασφαλές ...

Top
0
Shares