Το Netflix έχει γίνει αναπόφευκτο must τον τελευταίο καιρό και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να είναι, μιας και έρχονται πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα στην αγαπημένη πλατφόρμα τον Μάιο.

Παρακάτω 8 σειρές που έρχονται στο Netflix σε λίγες μέρες και ισάριθμοι λόγοι για να αναβάλεις άλλες υποχρεώσεις...

ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ
INTO THE NIGHT
Θρίλερ Επιστημονικής Φαντασίας



Όταν ξαφνικά ο ήλιος αρχίζει να σκορπά τον θάνατο, οι επιβάτες μιας νυχτερινής πτήσης από τις Βρυξέλλες κάνουν τα πάντα για να επιβιώσουν με κάθε μέσο.

Έρχεται 1 Μαΐου

 

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ

HOLLYWOOD
HOLLYWOOD
Δράμα

 

Από τους δημιουργούς Ράιαν Μέρφι και Ίαν Μπρέναν, έρχεται η ιστορία μιας παρέας ηθοποιών στο μεταπολεμικό Χόλιγουντ που προσπαθεί να πιάσει την καλή στη Μέκκα του σινεμά.

Έρχεται 1 Μαΐου

 

ΣΕΖΟΝ 4

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ
WORKIN' MOMS
Κωμωδία

 

Μεγάλες αλλαγές έρχονται καθώς οι μαμάδες υπερασπίζονται τα παιδιά, τους συντρόφους και τις δουλειές τους -και κυρίως, τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Έρχεται 6 Μαΐου

 

ΣΕΖΟΝ 2

ΕΧΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
DEAD TO ME
Κωμωδία

 

Στον απόηχο της αιματηρής αποκάλυψης στην αυλή, η Τζεν και η Τζούντι παλεύουν να κρατήσουν κρυφό το σκοτεινό μυστικό τους, αλλά μια απρόσμενη άφιξη τις αγχώνει.

Έρχεται 8 Μαΐου

 

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ
THE BIG FLOWER FIGHT
Οικογενειακό Ριάλιτι


Σε αυτό το διαγωνιστικό σόου, ομάδες ανθοπωλών, γλυπτών και σχεδιαστών κήπων επιστρατεύουν και το παραμικρό τους ταλέντο για να φτιάξουν ακραίες φλοράλ εγκαταστάσεις.

Έρχεται 18 Μαΐου

 

ΣΕΖΟΝ 2

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ
SELLING SUNSET
Ριάλιτι


Το ριάλιτι με τους πιο ελίτ μεσίτες του Λ. Α. και τις πικάντικες ζωές τους, τις πολυτελείς αγγελίες τους και τους ονομαστούς πελάτες τους, επιστρέφει για δεύτερη σεζόν.

Έρχεται 22 Μαΐου

 

ΣΕΖΟΝ 3

ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ
DYNASTY
Δράμα

Σύγχρονο ριμέικ της εμβληματικής σαπουνόπερας που ακολουθεί τις ζωές δύο πλούσιων οικογενειών της Αμερικής και επιστρέφει με τη σεζόν 3.

Έρχεται 23 Μαΐου

 

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ

SPACE FORCE
SPACE FORCE
Κωμωδία

Κωμική σειρά με θέμα τους ανθρώπους που ανέλαβαν τη δημιουργία της Διαστημικής Δύναμης, ενός νέου κλάδου του στρατού των Η.Π.Α. Από τους Γκρεγκ Ντάνιελς και Στιβ Καρέλ.

Έρχεται 29 Μαΐου

Μετράμε αντίστροφα...

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured