Μετά από πολλά χρόνια γεμάτα έντονη φημολογία, συζητήσεων και παρασκηνιακών κινήσεων, τα «Φιλαράκια» θα ενωθούν ξανά για ένα σπέσιαλ επεισόδιο που θα προβληθεί από το HBO Max.

Το σίριαλ των τελευταίων μηνών ολοκληρώθηκε θετικά, υπάρχει πλέον επίσημη ανακοίνωση και έτσι οι  Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer θα συμμετάσχουν στο ωριαίο επεισόδιο από τα παλιά στούντιο της σειράς χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί ακόμα το τι θα περιλαμβάνει αυτό.

Το ποσό που ακούγεται ότι θα πάρει ο κάθε ένας κυμαίνεται μεταξύ 3 και 4 εκατομμυρίων δολαρίων. Τρελά λεφτά, που όμως δικαιολογούνται από την τεράστια ώθηση που αναμένεται να δώσει αυτό το reunion στο HBO Max. Οι δημιουργοί της σειράς Marta Kauffman και David Crane αναμένεται να έχουν και αυτή εμπλοκή στο event που θα ανοίξει την αυλαία της προβολής των 10 κύκλων των Friends από τη νέα πλατφόρμα που πήρε τα δικαιώματα της προβολής στην Αμερική από το Netflix.

Εκτός από την ανακοίνωση του HBO Max, είχαμε και την επιβεβαίωση από την Jennifer Aniston που μέσω instagram ενημέρωσε το κοινό ότι η επανένωση είναι επίσημη!

Πηγή

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured