Ο Rod Stewart, το Ισλαμικό Κράτος και το ...Game of Thrones!

Τελικά, τι σήμαιναν τα πρόσφατα καμώματα του δημοφιλή star;

Ο Rod Stewart μάλλον έχει καιρό να μπει στο στούντιο και έχει βαλθεί να μας τρελάνει: τελευταία του δουλειά ήταν το Another Country του 2015 (Βρετανία #2, Η.Π.Α. #20) και μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει τίποτα σχετικό για κάποιο καινούριο άλμπουμ.

Μετά λοιπόν την επική εμφάνισή του στην κλήρωση του Κυπέλλου Σκωτίας, όπου παρέστη ...μεθυσμένος (δείτε εδώ), βρέθηκε πρόσφατα μπλεγμένος σε μια μάλλον παλαβή υπόθεση, που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων διεθνώς, ιδιαιτέρως δε στην πατρίδα του Βρετανία.

Ο Rod Stewart ταξίδευε λοιπόν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και περιδιάβαινε με φίλους την έρημο στο Αμπού Ντάμπι, όταν είχε τη φαεινή(;) ιδέα να βάλει έναν φίλο του να γονατίσει, προσποιούμενος ότι είναι όμηρος του Ισλαμικού Κράτους. Στη συνέχεια, εκείνος στέκεται πίσω του και κάνει ότι τον ...αποκεφαλίζει με ένα μαχαίρι, εμφανώς μιμούμενος τον διαβόητο δήμιο των Τζιχαντιστών Mohammed Emwazi, που έγινε γνωστός ως «Jihadi John» από βίντεο εκτελέσεις ομήρων -πριν σκοτωθεί το 2015, μόλις στα 27 του χρόνια, από drone χτύπημα των αμερικανικών στρατευμάτων στη Raqqa της Συρίας. Το περιστατικό μάλιστα βιντεοσκοπήθηκε από την ίδια τη σύζυγο του δημοφιλούς ερμηνευτή, Penny Lancaster, η οποία το πόσταρε κατόπιν στον λογαριασμό της στο Instagram, πριν αναγκαστεί να το κατεβάσει, όταν κατέφτασαν σωρός οι διαμαρτυρίες.

Αρχικά, το περιβάλλον του Stewart έδειξε αμήχανο και σιώπησε, αλλά ο σάλος ήταν τέτοιος, που ο τραγουδιστής έπρεπε να προβεί σε εξηγήσεις. Θα προτιμούσαμε ωστόσο να μας πει ότι ήταν για ακόμα μία φορά μεθυσμένος, από το να προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν παρίστανε τον Jihadi John, αλλά προσπαθούσε να αναπαραστήσει με τον φίλο του μια σκηνή από το ...Game Of Thrones! Ζήτησε βέβαια και συγγνώμη, αλλά ξέρετε τι λένε στη χώρα μας όταν χάθηκε, από όταν εφευρέθηκε η λέξη.

Φυσικά τις εξηγήσεις αυτές κοροϊδεύει και ο κόσμος, σε νέο γύρο σχολίων, ειδικά στα social media. Οπότε για τον αγαπητό μας Rod, καλό θα είναι να μην ξαναπεί τίποτα και να κοιτάξει να βγάλει κανάν δίσκο.

{youtube}zQ41hqlV0Kk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured