Έχουμε μπει βαθιά στο καλοκαίρι, η ζέστη γίνεται αφόρητη, όμως ο Αύγουστος και οι διακοπές μας είναι παράλληλα μακριά. Και μπορεί οι συναυλίες, τα φεστιβάλ και οι βουτιές στη θάλασσα τα Σαββατοκύριακα να κάνουν την κατάσταση λίγο πιο ξέγνοιαστη, είναι όμως κι εκείνα τα απογεύματα μετά τη δουλειά που δεν υπάρχει η ενέργεια για πολλά πολλά πέρα από το να πάρουμε αγκαλιά ένα οικογενειακό παγωτό και να χαρούμε μια τηλεοπτική σειρά αραχτοί στον καναπέ. Να λοιπόν 6 προτάσεις που stream-άρουν ήδη στις γνωστές πλατφόρμες κι ακόμη μια που θα επανέλθει δριμύτερη σε λίγες μέρες για να μας φτιάξει για τα καλά τη διάθεση!

 

The Full Monty (FX on Hulu/Disney+)

fms2

Αν είστε κι εσείς ανάμεσα σε όσους δεν χορταίνουν να κάνουν rewatch στην κλασική πλέον κωμωδία του 1997, τότε τα νέα είναι φανταστικά! Οι αγαπημένοι βρετανοί εργάτες στη χαλυβουργία, που κάποτε έγιναν οι πιο ξεκαρδιστικοί strippers για μερικά εύκολα και γρήγορα χρήματα, επιστρέφουν στους δέκτες μας υπό τη μορφή τηλεοπτικής σειράς. Και τα νέα γίνονται ακόμη καλύτερα, μιας που στη σειρά πρωταγωνιστούν μέλη του original cast, συμπεριλαμβανομένων των Robert Carlyle, Mark Addy, Lesley Sharp και Tom Wilkinson.

https://www.youtube.com/watch?v=1FgjqX34soQ

 

Walking Dead: Dead City (AMC/FOX)

wddc

Μπορεί να μην πρόκειται για το spinoff στο οποίο ο Andrew Lincoln θα επιστρέψει ως Rick Grimes — αυτό θα το δούμε με το καλό την επόμενη χρονιά — είναι όμως αυτό που επικεντρώνεται στους fan-favorite frenemies, Maggie και Negan των Lauren Cohan και Jeffrey Dean Morgan αντίστοιχα. Και αυτή τη φορά η περιπέτεια μεταφέρεται στοManhattan της Νέας Υόρκης, που όπως μπορείτε να καταλάβετε γεμίζει από zombies. Δροσερό για Ιούλιο!

https://www.youtube.com/watch?v=I0ESNf_lFnY

 

Hijack (Apple TV+)

hijack

Ο Idris Elba έχει αυτό το καλοκαίρι την ατυχία να είναι επιβάτης ενός αεροσκάφους σε πτήση προς το Heathrow, το πλήρωμα της οποίας μοιάζει απελπισμένο και διαθέτει μερικά ιδιαίτερα μυστήρια κίνητρα. Για καλή του τύχη όμως και χωρίς να του φαίνεται, ο ίδιος διαθέτει μερικά χρήσιμα προσόντα που αλλάζουν για τα καλά το παιχνίδι. Καλοκαιρινό thriller από τους σκηνοθέτες, τους σεναριογράφους και τους παραγωγούς σειρών όπως τα Criminal: U.K., Lupin και Slow Horses, που καλό θα είναι βέβαια να δείτε αν δεν πρόκειται να πάτε αεροπορικώς στον προορισμό των διακοπών σας.

 

And Just Like That... Season 2 (HBO Max/Vodafone TV)

a

Είπαμε, δροσιά θέλουμε γι’ αυτόν το μήνα, οπότε τι καλύτερο από λίγο Sex and the City. Και αυτή τη φορά, στη δεύτερη σεζόν του τηλεοπτικού sequel αυτού, And Just Like That..., έχουμε σημαντικές επισκέψεις από το παρελθόν, πρόσφατο και μη. Ετοιμαστείτε λοιπόν να ξαναδείτε τον Aidan (John Corbett), τη Samantha (Kim Cattrall) και την Che Diaz (Sara Ramirez), στη συνέχεια της σειράς-φαινόμενο όπου η Carrie προσπαθεί αυτή τη φορά να ξεπεράσει τον ξαφνικό θάνατο του Big. Θα τα καταφέρει άραγε;

https://www.youtube.com/watch?v=iHh1SkiptEk

 

The Witcher (Netflix)

t

Εξίσου δροσερός είναι και ο Henry Cavill, που επιστρέφει για την τρίτη σεζόν του επιτυχημένου Witcher και για ακόμη περισσότερες μεσαιωνικές περιπέτειες ως ο κυνηγός τεράτων Geralt of Rivia. Και αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα τον δούμε στον ρόλο, αφού στην επόμενη σεζόν θα αντικατασταθεί από τον Liam Hemsworth.

 

D.I. Ray (PBS)

d

Θυμάστε την Parminder Nagra, τη συμπαθέστατη ποδοσφαιρόφιλη που αγαπήσαμε πριν από 20 χρόνια στο Bend It Like Beckham; Όποια κι αν είναι η απάντηση, ετοιμαστείτε να την απολαύσετε ξανά στους δέκτες σας, μιας που η ίδια επανασυστήνεται στο κοινό ως ντετέκτιβ, σε μια νέα σειρά μυστηρίου που θα σας κάνει να κολλήσετε. Γυρισμένη στο Birmingham της Αγγλίας.

 

What We Do in the Shadows (FX/Disney+)

wwds

ΟΚ, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, όμως η 13η Ιουλίου δεν είναι και πολύ μακριά. Και τότε είναι που θα απολαύσουμε την 5η σεζόν της αγαπημένης, δυσλειτουργικής και πάντα ξεκαρδιστικής οικογένειας του Jemaine Clement, αποτελούμενη από τους πιο συμπαθητικούς βαμπίρ εκεί έξω! Ετοιμαστείτε λοιπόν για τις νέες περιπέτειες των Nandor, Laszlo, Nadja και Colin στο Staten Island, με τη βοήθεια πάντα του ανθρώπινου familiar τους, του Guillermo.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured