Τον Κεραυνό Μακ Κουίν τον γνωρίζουμε όλοι. Αυτό το κόκκινο αγωνιστικό αυτοκίνητο με την πονηρή φάτσα πρωταγωνιστεί όχι μόνο στη γνωστή σειρά ταινιών της Disney και Pixar «Αυτοκίνητα» αλλά πολύ συχνά και στο παιχνίδι, στις ιστορίες που πλάθουμε με τη φαντασία μας.

Για πολλούς από εμάς από τις πρώτες ταινίες κινουμένων σχεδίων που είδαμε ποτέ, το «Αυτοκίνητα» έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας και ο  Κεραυνός Μακ Κουίν είναι από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες που συναντήσαμε ποτέ στη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη: λαμπερός, γρήγορος, αστείος, πολυλογάς, δυνατός και νικητής, μπλέκει σε απίθανες περιπέτειες, μαθαίνοντας παράλληλα την αξία της συνεργασίας, της αλληλεγγύης, της επιμονής, της τόλμης και βέβαια της φιλίας.

Τα νέα λοιπόν ότι πλέον κυκλοφορεί εκεί έξω και σειρά με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο ήρωα με τέσσερις τροχούς θα χαροποιήσει πολλούς! Ο λόγος για το  «Αυτοκίνητα στον Δρόμο» του Disney+, του οποίου η υπόθεση έχει να κάνει με ένα περιπετειώδες road-trip, με τη δράση να απλώνεται σε 9 επεισόδια.

Η σειρά ακολουθεί τον Κεραυνό Μακ Κουίν (με τη φωνή του Owen Wilson) και τον καλύτερό του φίλο, τον Μπάρμπα (με τη φωνή του Larry the Cable Guy) καθώς κατευθύνονται ανατολικά σε ένα οδικό ταξίδι διασχίζοντας την χώρα από το Ρεϊντιέιτορ Σπρίνγκς για να συναντήσουν την αδελφή του Μπάρμπα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, κάθε στάση είναι μια περιπέτεια, με εξωφρενικά αξιοθέατα κατά μήκος του δρόμου και πολύχρωμους νέους χαρακτήρες. 

01b

02b

13b

Σύμφωνα με τις περιλήψεις των επεισοδίων, η εκδρομή των δύο φίλων είναι συναρπαστική και γεμάτη εκπλήξεις, αφού στο δρόμο τους ο Κεραυνός Μακ Κουίν και ο Μπάρμπα συναντούν φορτηγά, τέρατα, φαντάσματα, ζόμπι, ένα πολύχρωμο περιπλανώμενο τσίρκο, μια έρημο από αλάτι, ένα πάρκο δεινοσαύρων και άλλα πλάσματα και μέρη που εξάπτουν την περιέργεια και τη φαντασία.

04b

07b

11b

10b

Αυτό το  road-trip με τον Κεραυνό Μακ Κουίν θα μας μείνει αξέχαστο

Η νέα σειρά εννέα επεισοδίων «Αυτοκίνητα στο Δρόμο» είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney+. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured