Πάνε χρόνια που έχει γίνει αποδεκτό, ακόμη και από τους πιο σκληροπυρηνικούς σινεφίλ ανά τον κόσμο, ότι η γενιά μας ζει τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, με τα τηλεοπτικά δίκτυα και τις πλατφόρμες on demand να δαπανούν ακόμη και δισεκατομμύρια σε κάποιες περιπτώσεις, στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν όλο και αρτιότερο και περισσότερο τηλεοπτικό πρόγραμμα, που θα καθηλώσει τους θεατές παγκοσμίως και θα δημιουργήσει τα νέα trends. Και μπορεί πλέον να έχουμε τηλεοπτικές παραγωγές να μας κρατούν το ενδιαφέρον καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου, το φθινόπωρο ωστόσο παραμένει παραδοσιακά η εποχή που έχουμε να περιμένουμε μερικές από τις πιο σημαντικές παραγωγές που θα μας κρατήσουν συντροφιά όσο η θερμοκρασία πέφτει μαζί με τα φύλλα των δέντρων. Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά και δείτε αναλυτικά τις σειρές που το Avopolis περιμένει με αγωνία για τους binge watching μαραθώνιους των μηνών που έρχονται.

The Midnight Club

Ο δημιουργός που μας καθήλωσε με τα Haunting of Hill House, Haunting of Bly Manor και Midnight Mass, Mike Flanagan, επιστρέφει για ακόμη μια φορά με μια πολυαναμενόμενη παραγωγή για τους λάτρεις του γοτθικού τρόμου στην πλατφόρμα του Netflix. Επτά νέοι άνθρωποι που υποφέρουν από ασθένειες τερματικού σταδίου και διαμένουν σε άσυλο ασθενειών, θα έρθουν κοντά ο ένας στον άλλον, δίνοντας μεταξύ τους τον όρκο εκείνος που θα φύγει από τη ζωή πρώτος να επικοινωνεί με τους άλλους από την άλλη διάσταση. Όταν ο πρώτος από αυτούς πράγματι πεθάνει, οι υπόλοιποι θα έρθουν αντιμέτωποι με μια σειρά από άκρως παράξενα περιστατικά. Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Christopher Pike, το Midnight Club αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στις 7 Οκτωβρίου.

Atlanta Season 4

https://youtu.be/AN-xJogqwYU

Η τελευταία και γλυκόπικρη σεζόν του Atlanta είναι γεγονός και σε αυτήν ο αγαπημένος μας rapper και το crew του, αποτελούμενο από τους Paper Boi, Earn, Darius και Van, επιστρέφουν για μια τελευταία φορά στις οθόνες μας. Το τέταρτο κεφάλαιο της σειράς του Donald Glover που αγαπήθηκε όσο λίγες αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στο FX στις 15 Σεπτεμβρίου.

The Rings of Power

Το Lord of the Rings spin-off του Amazon Prime Video, με προϋπολογισμό που αγγίζει τα 50 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο – καθιστώντας το φυσικά στην ακριβότερη τηλεοπτική παραγωγή όλων των εποχών – είναι γεγονός και έρχεται στις 2 Σεπτεμβρίου για να σπάσει το δίχως άλλο ταμεία. Το prequel της επικής σειράς μυθιστορημάτων του JRR Tolkien επικεντρώνεται στα περιστατικά που οδήγησαν στη δημιουργία των πανίσχυρων δαχτυλιδιών και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν βλέπουμε την ώρα να δούμε το πρώτο του επεισόδιο και να διαπιστώσουμε αν πράγματι… αξίζει τα λεφτά του!

This England

Ο Michael Winterbottom σκηνοθετεί έναν γεμάτο προσθετικά μέλη Kenneth Branagh, ο οποίος υποδύεται σε αυτή τη σειρά έξι επεισοδίων τον πολυμήχανο Boris Johnson, όσο εκείνος διανύει τους πρώτους μήνες στον ρόλο του πρωθυπουργού της Γηραιάς Αλβιώνας. Βασισμένο σε μαρτυρίες ανθρώπων της Downing Street, αλλά και ειδικών υγείας, το This England παρακολουθεί τις προσπάθειες της βρετανικής κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την επέλαση της πανδημίας του Covid-19 και το μόνο σίγουρο είναι ότι η νέα σειρά του σκηνοθέτη των 24 Hour Party People και 9 Songs δεν θα είναι διόλου κολακευτική για τον απερχόμενο πλέον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου. Η σειρά πρόκειται να προβληθεί από τις 21 Σεπτεμβρίου στα Sky Atlantic/NOW.

Inside Man

david-tennant

Ο Steven Moffat του Dr. Who και του Sherlock βρίσκεται πίσω από τη νέα παραγωγή του BBC One/iPlayer που θα κάνει πρεμιέρα στο τέλος Σεπτεμβρίου και πρόκειται να δούμε στη συνέχεια και στο Netflix, με τους εξαιρετικούς Stanley Tucci, David Tennant, Dolly Wells και Lydia West στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στο Inside Man, ένας φυλακισμένος που αναμένει την θανατική του ποινή στις ΗΠΑ, αλλά και μια γυναίκα που βρίσκεται παγιδευμένη στο κελάρι της κατοικίας ενός εφημέριου στην Αγγλία, θα συναντηθούν κάτω από τις πιο περίεργες συνθήκες, σε μια μίνι σειρά που υπογράφει ο σκηνοθέτης των Sherlock και Lucky Number Slevin, Paul McGuigan, και που αναμένουμε να μας καθηλώσει.

The Crown Season 5

Η Imelda Staunton ανεβαίνει στον βρετανικό θρόνο στον ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ στην ολοκαίνουρια σεζόν του αγαπημένου The Crown, με τον Jonathan Pryce στον ρόλο του Πρίγκιπα Φιλίππου, τη Lesley Manville σε αυτόν την Πριγκίπισσας Margaret, τον Dominic West ως Πρίγκιπα Κάρολο και την Elizabeth Debicki ως Diana. Η πέμπτη και πολυαναμενόμενη επιστροφή της σειράς-φαινόμενο για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας εστιάζει στα ‘90s και σε αυτήν πρόκειται να δούμε επίσης τον Jonny Lee Miller στον ρόλο του John Major, αλλά και τον Bertie Carvel ως Tony Blair. Ετοιμάστε λοιπόν τις τσαγιέρες και τα cucumber sandwiches σας για τον ερχόμενο Νοέμβριο, όταν και θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix.

A Spy Among Friends

Ο John Le Carré πρόκειται να συναντήσει το Mad Men στην ολοκαίνουρια σειρά του ITV, A Spy Among Friends, όπου οι Guy Pearce και Damian Lewis πρόκειται να αναπαραστήσουν την ταραχώδη ιστορία κατασκοπίας του Kim Philby, βασισμένη στο bestseller βιβλίο του ιστορικού Ben Macintyre. Η πρεμιέρα της σειράς αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο φθινόπωρο, χωρίς να είναι ωστόσο γνωστή η ακριβής ημερομηνία της.

Wednesday

Υπάρχει άραγε πιο ταιριαστή εποχή από το φθινόπωρο για ένα ολοκαίνουριο spin-off της αγαπημένης οικογένειας Addams; Φυσικά και όχι και ο Tim Burton και το Netflix που βρίσκονται πίσω από αυτό το άκρως φιλόδοξο reboot το γνωρίζουν καλά. Στο Wednesday αναμένεται να παρακολουθήσουμε τις περιπέτειες της μικρής Wednesday Addams όσο εκείνη φοιτά στο Nevermore Academy κατά τα χρόνια της εφηβείας της, χαρίζοντάς μας φυσικά τις spooky στιγμές που χρειαζόμαστε εν όψει Halloween (κοντά στο οποία θα κάνει λογικά πρεμιέρα). Η σειρά πρόκειται να αποτελείται από οκτώ επεισόδια και, σύμφωνα με τη σύνοψή της, σε αυτήν θα παρακολουθήσουμε μεταξύ άλλων την προσπάθεια της Wednesday να τιθασεύσει  τις υπερφυσικές της δυνάμεις, όσο η ίδια θα επιχειρήσει να λύσει ένα μυστήριο 25ετίας στο οποίο εμπλέκονται και οι γονείς της.

Cabinet of Curiosities

Θα είναι άραγε το Cabinet of Curiosities του Guillermo del Toro η πιο τρομακτική σειρά που έχουμε δει ποτέ στο Netflix; Πολύ πιθανό, αν κρίνουμε από το πολλά υποσχόμενο trailer αυτής. Η πολυαναμενόμενη σειρά του βραβευμένου με Oscar δημιουργού πρόκειται να προσγειωθεί κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο στη δημοφιλή πλατφόρμα, με αυτήν να ξετυλίγεται μέσα από οκτώ επεισόδια που κόβουν την ανάσα και αντιστοιχούν σε οκτώ διαφορετικές πολύ σκοτεινές νύχτες. Αναμείνατε λοιπόν για την επίσημη ημερομηνία της πρεμιέρας της.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured