Είμαστε λίγο πριν ξεκινήσει ο τελευταίος κύκλος της μεγαλύτερης τηλεοπτικής σειράς όλων των εποχών. Μιας σειράς με χιλιάδες οπαδικούς τηλεθεατές σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, που δεν άφησαν ούτε λεπτό τους ήρωες τους χωρίς την αμέριστη προσοχή τους. Οι μεγάλες οικογένειες που διεκδικούν τον θρόνο σε ένα συνεχή αγώνα εξουσίας, δεν σταμάτησαν ποτέ τις συμμαχίες, τις ίντριγκες χρησιμοποιώντας κάθε μέσο: οικονομική επιρροή, στρατηγικά τεχνάσματα, μαγεία αλλά και μαγικά πλάσματα όπως δράκοι και χαρισματικοί άνθρωποι με μεταφυσικές ικανότητες.

Όλοι για τον ίδιο σκοπό, με ένα βαρύ παρελθόν και μία κληρονομιά που δεν τους επιτρέπει να κάνουν πίσω. Θα δώσουν και τη ζωή τους και θα το παλέψουν μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός τους. Cersei, Tyrion, Jon, Arya και λοιποί έχουν περάσει δύσκολα, έχουν φυλακιστεί, πολεμήσει, ματώσει για τον Θρόνο. 

gotins.jpg

Οι πραγματικές μάχες

Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα για όλους εμάς τους GOTικούς να δώσουμε και εμείς λίγο αίμα για τον σκοπό. Όχι για το Σιδερένιο Θρόνο των πρωταγωνιστών μας, αλλά για ένα ακόμα καλύτερο. Να δώσουμε αίμα για τους συνανθρώπους μας στην καθημερινή μάχη που κάνουν για τη ζωή τους. Και αυτές οι μάχες είναι οι πιο δύσκολες. 

Με πολλή χαρά μαθαίνουμε ότι η εταιρεία παραγωγής επιτυχιών ΗΒΟ έχει δημιουργήσει μία παγκόσμια καμπάνια αιμοδοσίας, με τον ευφάνταστο τίτλο Bleed For The Throne, με αφορμή τον τελευταίο κύκλο της σειράς των 304 βραβείων (μέχρι σήμερα). 

bleedposter.jpg

Εσύ θα ματώσεις για τον θρόνο;

Με ακόμη περισσότερη χαρά μαθαίνουμε ότι η Nova δεν θα λείπει από αυτό το παγκόσμιο mega-event και θα δώσει την ευκαιρία στους Έλληνες fans της σειράς να συμμετέχουν σε αυτήν την ουσιαστική πράξη αγάπης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΗΒΟ και οι πρωταγωνιστές της σειράς συμμετέχουν σε δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα. Πέρσι, γραμματόσημα σε μεγάλο μέγεθος και υπογεγραμμένα από τους ήρωές μας είχαν δημοπρατηθεί, σε συνεργασία της Royal Mail με την HBO, προκειμένου να συλλεχθούν χρήματα για την οργάνωση Action for Children.

Φέτος, διαγωνισμός που έτρεξε στο twitter στο πλαίσιο του eBay4CharityUS, έδινε τη δυνατότητα σε κάποιον τυχερό να παραβρεθεί με διπλή πρόσκληση και τα έξοδα μετακίνησης πληρωμένα στην πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν στο Radio City Music Hall, προκειμένου με την υποστήριξη στο @HomesForOurTrps να βοηθηθούν οι βετεράνοι πολέμου.

gotins2.jpg

Η αγαπημένη μας μάνα των δράκων, χρυσή βασίλισσα Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) σε συνεργασία με τον Khal Drogo (Jason Momoa) διαβάζουμε στο Variety ότι προσπαθούν να μαζέψουν χρήματα για το The Royal College of Nursing Foundation. Και αυτά είναι μερικά από όλα όσα συμβαίνουν...

Η πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου πλησιάζει

Επιστρέφοντας στα δικά μας και στην got-ική πρεμιέρα που είναι εδώ, η Nova έχει φροντίσει τα τελευταία χρόνια ανελλιπώς και σε αποκλειστικότητα να μας μεταφέρει σε real time με Αμερική, όλες τις περιπέτειες των ηρώων που γεννιούνται και πεθαίνουν για τα Βασίλειά τους. 

walkers.jpg

Η εταιρεία συνεπής στο ραντεβού της με όλους εμάς εδώ που περιμένουμε με αγωνία τις τελευταίες εξελίξεις με τους white walkers να βρίσκονται προ των πυλών των ζωντανών ανθρώπων, θα μεταδώσει όπως κάθε φορά και σε δεύτερο χρόνο (μια «φυσιολογική» ώρα δηλαδή) αλλά και on demand τα νέα επεισόδια.

Εμείς ως μέλη αυτής της μεγάλης παγκόσμιας ομάδας του Game Of Thrones, αφενός θα απολαύσουμε τον τελευταίο επικό κύκλο σε αποκλειστικότητα πάντα από τη Nova, αφετέρου θα μπορέσουμε να συμμετέχουμε στην εθελοντική αιμοδοσία που θα συμβεί σε πολλές χώρες. 

Απόκτησε το συλλεκτικό t-shirt

Πέρα από τη χαρά της συμμετοχής σε αυτόν τον πανανθρώπινο σκοπό, ο καθένας μας που θα πει το Ναι θα κερδίσει και ένα συλλεκτικό μπλουζάκι Bleed For The Throne! Οπότε σηκώστε μανίκια και ετοιμαστείτε για πολλές ακόμα εκπλήξεις #bleedforthethrone

bleedtshirt.jpg

Η Nova σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία και σε καλεί να είσαι εκεί. Γίνε εθελοντής αιμοδότης και σώσε ζωές.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στα παρακάτω σημεία:

18/3 στη Λάρισα, «Ο Μύλος Του Παππά», Ωράριο Αιμοδοσίας: 8.30-15.00

19/3 στη Θεσσαλονίκη στη ΔΕΘ περίπτερο 14, Ωράριο Αιμοδοσίας: 09:00-20:00

26 & 27/3 στο Μετρό Συντάγματος, Ωράριο Αιμοδοσίας: 9.00 - 20.00

Επίλεξε το σημείο που θα επισκεφτείς, συμπλήρωσε την φόρμα για να εγγραφείς στην αιμοδοσία και ταυτόχρονα πάρε μέρος και σε διαγωνισμό για πολλά αναμνηστικά δώρα της σειράς.

Επισκέψου τώρα τη σελίδα:www.novaguide.gr/bleedforthethrone

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured