Something From Nothing: The Art Of Rap, Πέμπτη 10/6, δωρεάν προβολή στο Backstage Film Festival

Εδώ ακούς από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές και πρωτοπόρους για την τέχνη του rap, σε μέρη της Νέας Υόρκης, του Λος Άντζελες και του Ντιτρόιτ.

Είναι τόσα πολλά τα ονόματα που παρελαύνουν εδώ που κάθε απουσία σε βάζει σε σκέψεις. Προσωρινά, όμως, και μάλλον αφού έχει τελειώσει, καθώς τα πάντα παρουσιάζονται μεστά και συμπυκνωμένα. Τόσο που απορείς πώς χώρεσαν όλοι αυτοί σε 2 ώρες. Άλλωστε μιλάμε για την theatrical version που κόβει το τετράωρο ντοκιμαντέρ στο μισό περίπου.

Εδώ παρελαύνουν σύντομες, to the point ιστορίες, τεχνικές λεπτομέρειες του rap, εύστοχες ερωτήσεις, χωρίς πάντα εύστοχες απαντήσεις (για παράδειγμα η απάντηση στην ερώτηση γιατί το hip-hop δεν έχει τον σεβασμό που έχει η jazz ή τα blues), αλλά ακόμα κι αυτό δείχνει ότι τίποτα εδώ δεν είναι καλογυαλισμένο ή επιτηδευμένο.

Το ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα πριν 9 χρόνια στο Sundance Film Festival κι από τότε παραμένει ένα από τα must του είδους.


Πώς θα δω τις ταινίες;

Συντονίζεστε οποιαδήποτε στιγμή, από τις 21:00 της ημέρας προβολής και για τις επόμενες τρεις ημέρες, στο  www.avopolis.gr/backstage. Συνδέετε με την τηλεόρασή σας, εάν το θέλετε. Τα εγγεγραμμένα μέλη θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ταινία εντός 7 ημερών. Εγγραφή εδώ.

Πώς θα ενημερώνομαι για τα online events και τις ταινίες;

Από το www.avopolis.gr  και το www.avopolis.gr/backstage. Μπορείτε να εγγραφείτε σε 1 λεπτό, δωρεάν, με το email σας,  εδώ.

Είναι οι ταινίες δωρεάν για όλους;

Όλες οι προβολές είναι δωρεάν. 

Που θα δω τις υπόλοιπες ταινίες του Backstage Film Festival;

Εδώ.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured