Φέτος το καλοκαίρι, μια μυστηριώδης ανακοίνωση που ήθελε τον Donald Trump να επικοινωνεί τηλεφωνικά με ρεπόρτερς των 1980s οδήγησε τελικά σε μια κυκλοφορία-έκπληξη από τον Moby: ένα άλμπουμ με το νέο του σχήμα Void Pacific Choir, το οποίο είχε τίτλο More Fast Songs About The Apocalypse. Ωστόσο υπήρξε και πάλι παταγώδης εμπορική αποτυχία για τον πάλαι ποτέ μοσχοπουλημένο Αμερικανό δημιουργό, καθώς δεν μπόρεσε να μπει ούτε καν στις χαμηλότερες θέσεις των charts σε Η.Π.Α. και Βρετανία.

Κανείς λοιπόν δεν περίμενε νέα κίνηση εκ μέρους του τόσο γρήγορα, έλα όμως που εκείνος είχε άλλα σχέδια. Δημοσίευσε έτσι ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Like A Motherless Child", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ.

Pixel

Πρόκειται για μια ματιά του Moby στο παραδοσιακό spiritual των Αφροαμερικανών "Sometimes I Feel Like A Motherless Child", με τη Raquel Rodriguez καλεσμένη στα φωνητικά.

Το "Like A Motherless Child" αποτελεί προπομπό για ένα καινούριο άλμπουμ ονόματι Everything Was Beautiful, Αnd Nothing Hurt (χωρίς τους Void Pacific Choir αυτή τη φορά), το οποίο ανακοινώθηκε από τη Mute για τις 2 Μαρτίου 2018.

Όπως εξήγησε ο Moby στο Billboard, ο τίτλος προέρχεται από το βιβλίο του Kurt Vonnegut Slaughterhouse-Five, ενώ συνθετικά είναι επηρεασμένο από παλιούς trip hop δίσκους που άκουγε τελευταία.

{youtube}xp0m08eOD5U{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured