Μια Playlist για το 2020

 

Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Στο τελευταίο Snap(shots) της χρονιάς, γράφει λίγα, αλλά ακούει πολλά. Συγκεκριμένα,  20+20 τραγούδια για το 2020.

Άγγελος Κλειτσίκας
Άγγελος Κλειτσίκας

Στο τελευταίο Snap(shots) της χρονιάς δεν θα υπάρχουν ούτε λόγια, ούτε αναλύσεις, ούτε φιλοσοφίες, παρά μόνο η ουσία -θα μιλήσει η ίδια η μουσική. Διάλεξα και έβαλα σε σειρά 20+20 τραγούδια για το 2020, όχι απαραίτητα όλα αυτά που θα θυμόμαστε από αυτή τη φετινή - δεν χωράει άλλους αρνητικούς προσδιορισμούς - χρονιά, αλλά αυτά που με κράτησαν όρθιο σε αυτούς τους παράδοξους, αδιαχείριστους καιρούς.

Το 2021 ας είναι αντιδιαμετρικά αντίθετο, η μουσική ας παραμείνει το ίδιο καλή. Και σημαντική για τη ζωή μας. Τα λέμε τότε.

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής αναπολεί τις εποχές που τα blogs καθόριζαν τις νέες μουσικές τάσεις. 

Η δισκογραφία του Nick Cave, μέσα από κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο Avopolis, μαζί με κάποιες σκέψεις που φέρνουν αυτά τα ταξίδια...

Με την ευκαιρία της δωρεάν προβολής του Straight To You (1994), ανατρέχουμε στο σχετικό αφιέρωμα του SONIK.

HOT STORIES

Ένας οδηγός για τις ταινίες που θα δείτε αυτή την εβδομάδα στο Backstage Film Festival

Ένας πλήρης οδηγός για όλα όσα θα δείτε και θα ακούσετε το σαββατοκύριακο στο Backstage Film Festival

Ακούστε την κουβέντα της σκηνοθέτιδας με τον Δημήτρη Λιλή και μαζί μια playlist με τα αγαπημένα της Nick Cave τραγούδια, λίγο πριν απολαύσουμε το Straight To You στο Backstage Film Festival.

Top