Οι Puscifer την 8η Ιουλίου στο Rockwave Festival!

Το «δημιουργικό υποσυνείδητο» του Maynard James Keenan, τραγουδιστή των Tool και των A Perfect Circle, προσγειώνεται στη σκηνή του Rockwave Festival στις 8 Ιουλίου 2023.

Αν οι Puscifer ήταν ταινία, πιθανότατα θα λεγόταν «Στο Μυαλό του Maynard James Keenan» και το σενάριο θα περιλάμβανε τόσο την περιπετειώδη ζωή ενός περιφερόμενου τσίρκου όσο και το δράμα των επιζώντων μιας εξωγήινης απαγωγής. Ένα εύπλαστο σχήμα που γεννήθηκε κάποτε στην έρημο της Αριζόνα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και πλέον έχει στην σύνθεση του ως βασικά μέλη, τους Mat Mitchell (κιθάρα), Carina Round (φωνητικά) και φυσικά τον Maynard (φωνητικά).

Οι μουσικοθεατρικές εμφανίσεις τους, γεμάτες groove, minimal electro ρυθμούς και ερμηνείες από ένα άλλο σύμπαν, έκαναν τα μεγαλύτερα φεστιβάλ, όπως το Coachella, να υποκλιθούν ολοκληρωτικά. Οι χαρακτήρες των concept που συστήνονται στα 4 studio album ("V" Is for Vagina, Conditions of My Parole, Money Shot και Existential Reckoning) και στα άπειρα remixes/Eps και live που έχουν κυκλοφορήσει, παρελαύνουν στην σκηνή, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική σύζευξη εικόνας και ήχου που δεν παρουσιάζεται δεύτερη φορά, με τον ίδιο τρόπο.

Ακολουθήστε τους Puscifer:
https://puscifer.com/ 
https://www.facebook.com/PusciferMusic 
https://www.instagram.com/puscifer/ 
https://twitter.com/puscifer 
https://www.youtube.com/channel/UC785-HQxHra3bWY4HhVNFzw 
https://open.spotify.com/artist/2pAajGWerK3ghwToNWFENS 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured