Οι Clutch ανακοινώνουν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου, Sunrise on Slaughter Beach

Έπειτα από μια καταιγιστική εμφάνιση στο Release Athens 2022, φαίνεται πως έχουμε να περιμένουμε και έναν νέο δίσκο από τους Clutch

Την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου, Sunrise on Slaughter Beach, ανακοίνωσαν οι Clutch, έχοντας δώσει το περασμένο βράδυ μια αξέχαστη συναυλία στο Release Athens 2022. Ο νέος δίσκος του συγκροτήματος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου από την Weathermaker Music.

Η κυκλοφορία του δίσκου θα συμπέσει με την αμερικανική περιοδεία του συγκροτήματος με τους Helmet και Quicksand, η οποία και θα ξεκινήσει στις 13 Σεπτεμβρίου από το Τορόντο του Καναδά.

Neil Fallon, Tim Sult, Dan Maines και Jean-Paul Gaster αναμένεται να παρουσιάσουν εννέα νέα κομμάτια στο Sunrise on Slaughter Beach, που για τους ίδιους αποτελούν «τη φυσική εξέλιξη αυτού που οι Clutch ξεκίνησαν ως έφηβοι στα early ’90s».

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο Magpie Cage Recording Studio της Βαλτιμόρης μαζί με τον υποψήφιο για Grammy παραγωγό, Tom Dalgety, και τον J Robbins στο engineering. Στα backing vocals ακούγονται επίσης οι τραγουδίστριες Deborah Bond και Frenchie Davis.

Δείτε το artwork και την tracklist του Sunrise on Slaughter Beach, και ακούστε το πρώτο single του δίσκου, “Red Alert (Boss Metal Zone)” εδώ:

Sunrise on Slaughter Beach Artwork:

Clutch's "Sunrise on Slaughter Beach" album art Sunrise on Slaughter Beach Tracklist:

  1. Red Alert (Boss Metal Zone)
  2. Slaughter Beach
  3. Mountain Of Bone
  4. Nosferatu Madre
  5. Mercy Brown
  6. We Strive For Excellence
  7. Skeletons On Mars
  8. Three Golden Horns
  9. Jackhammer Our Names

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured