Υπονοούμενα για πιθανή συνεργασία με τον John Squire των Stone Roses άφησε ο Liam Gallagher

Θα δούμε άραγε τους δύο καλλιτέχνες να συνεργάζονται;

Υπονοούμενα για πιθανή συνεργασία με τον John Squire των Stone Roses άφησε ο Liam Gallagher, tease-άροντας τη δημιουργία ενός super group μαζί του.

Ο Squire συμμετείχε νωρίτερα αυτόν τον μήνα στην μεγάλη συναυλία του Gallagher στο Knebworth Park για να ερμηνεύσουν μαζί το “Champagne Supernova”. Ο ίδιος είχε συμμετάσχει και στην ιστορική συναυλία των Oasis στο Knebworth πριν από 26 χρόνια.

Το υπονοούμενο του Gallagher περί συνεργασίας με τον Squire ήρθε μέσα από μια ανάρτησή του στο Twitter, όπου ο ίδιος έγραψε “SUPER GROUP INCOMING LG JS”.

Δείτε εδώ το σχετικό tweet:

Πίσω στο 2017, ο Gallagher είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργήσει ένα supergroup μαζί με τους Stone Roses και τον Richard Ashcroft.

«Οι ιδανικοί θα ήταν τα παιδιά από τους Stone Roses. Νομίζω μόλις διαλύθηκαν, οπότε αυτό θα ήταν καλό. Ο [Richard] Ashcroft θα ήταν καλός. Υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω, όμως η πλειοψηφία κάνει τη δική της δουλειά» ανέφερε τότε. «Αν όμως θέλουν να κάνουν κάτι, ας μας το πουν. Θα το κάνω».

Θα δούμε άραγε ένα συγκρότημα του Gallagher μαζί με τον John Squire στο επόμενο διάστημα; Η απάντηση ίσως έρθει σε λίγες ημέρες, όταν ο Gallagher εμφανιστεί στην Πλατεία Νερού και στο Release Athens 2022!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured