Την πρώτη του συναυλία μετά από τέσσερα χρόνια έδωσε ο Nick Cave με τους Bad Seeds

Δείτε εδώ τη setlist της πρώτης συναυλίας της περιοδείας τους, λίγες ημέρες προτού τους απολαύσουμε ζωντανά στο Release Athens

Την πρώτη του συναυλία μετά από τέσσερα χρόνια έδωσε ο Nick Cave με τους Bad Seeds στο Northside Festival της Δανίας, προσφέροντας στους θαυμαστές του αξέχαστες στιγμές με την ερμηνεία κομματιών όπως τα “Jubilee Street”, “Vortex”, “Get Ready For Love” και “The Ship Song”.

Nick Cave And The Bad Seeds

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός και το μοναδικό του συγκρότημα εμφανίστηκαν στο φεστιβάλ στις 2 Ιουνίου ως headliners, ενώ συνεχίζουν ακάθεκτοι την περιοδεία τους, έχοντας ήδη εμφανιστεί και στο Primavera Sound της Βαρκελώνης μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η περιοδεία αυτή ξεκίνησε λίγες μόλις εβδομάδες μετά τον ξαφνικό θάνατο του γιου του Cave, Jethro, με τον ίδιο να έχει εκφράσει στους θαυμαστές του την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη και την αλληλεγγύη που αυτοί έχουν υποδείξει.

Ο Nick Cave και οι Bad Seeds πρόκειται να εμφανιστούν στις 15 Ιουνίου στο Release Athens, με τους Mogwai και τους Fontaines D.C. να τους πλαισιώνουν σε μια από τις συναυλίες που το αθηναϊκό κοινό περιμένει με ανυπομονησία.

Δείτε εδώ τη setlist του Nick Cave με τους Bad Seeds και προετοιμαστείτε μέχρι τότε:

  1. ‘Get Ready For Love’
  2. ‘There She Goes, My Beautiful World’
  3. ‘From Her to Eternity’
  4. ‘O Children’
  5. ‘Jubilee Street’
  6. ‘Bright Horses’
  7. ‘I Need You’
  8. ‘Waiting for You’
  9. ‘Carnage’
  10. ‘Tupelo’
  11. ‘Red Right Hand’
  12. ‘The Mercy Seat’
  13. ‘The Ship Song’
  14. ‘Higgs Boson Blues’
  15. ‘City Of Refuge’
  16. ‘White Elephant’
  17. ‘Into My Arms’
  18. ‘Vortex’ (live debut)
  19. ‘Ghosteen Speaks’

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured