Εύη Χουρσανίδη

Η καλλιτεχνική εξέλιξη της Monika είναι αντικειμενικά το πιο ισχυρό plot twist στην ιστορία της (ας την πούμε) εναλλακτικής ελληνικής μουσικής σκηνής. Όσοι σπεύδαμε να τη δούμε στα εγχώρια Ark Festival πίσω στο 2008 που κυκλοφόρησε το Avatar -τότε που το "Over The Hill" είχε γίνει κάτι σαν ο εθνικός (αγγλόφωνος) μας ύμνος- οι ίδιοι άνθρωποι που αγοράσαμε το Exit το 2010 την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του (οι δύο πρώτοι αυτοί δίσκοι έγιναν πλατινιένιοι) είναι βέβαιο πως ούτε στα πιο παλαβά όνειρά μας δεν θα μπορούσαμε να προβλέψουμε ότι θα έφτανε μία μέρα που η Monika (η «δικιά μας» Monika!) θα κατέθετε στην ΕΡΤ υποψηφιότητα για τον διαγωνισμό της Eurovision. Βέβαια, εδώ που τα λέμε, κανείς μας δεν είχε προβλέψει ούτε τις ντισκομπάλες στο Ηρώδειο, ούτε τη στροφή στο φολκλόρ με τη «Στάλα», ούτε την εμφάνιση στο Ζάππειο για τα 40 χρόνια της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και σε καμία περίπτωση εκείνο το εθνικιστικό παραλήρημα που έγραψε την 25η Μαρτίου του 2021, αφότου «ξύπνησε νωρίς το πρωί για να δει την παρέλαση με την κορούλα της». Δηλώνω αμήχανη.

 

Αθώος ο Kevin Spacey για την υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης κατά ανηλίκου το 1986. Δικαστήριο της Νέας Υόρκης απεφάνθη πως ο 63χρονος ηθοποιός δεν κακοποίησε σεξουαλικά τον συνάδελφό του Anthony Rapp σε πάρτυ, όταν εκείνος ήταν μόλις 14 ετών, με την δικηγόρο του Spacey να τονίζει ότι η ιστορία του Rapp ήταν κατασκευασμένη.

https://www.instagram.com/p/Cj8u2tUP2ms/

 

Όσο στα γραφεία του Avopolis συνεχίζονται οι έντονοι διαξιφισμοί γύρω από την στροφή των Arctic Monkeys που μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ "The Car", η Αμερική έχει σταματήσει ό,τι κάνει και βλέπει το νέο video της Taylor Swift "Anti-Hero", από το επίσης άρτι αφιχθέν άλμπουμ "Midnights". Επί του πιεστηρίου, μόλις μιάμιση ώρα από την πρεμιέρα του, το video έχει ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο views στο YouTube.

https://www.instagram.com/p/Cj9qz2GLx0K/

 

Άλλο και τούτο. Έφαγε, λέει, "ban" από την Ryan Air ο James Corden. Λες και θα πετούσε ποτέ ο James Corden με Ryan Air (ή οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους). Α, όχι, έτσι, λέει, το έγραψε η Ryan Air, για πλάκα, επειδή όντως ο Αμερικανός κωμικός έφαγε πόρτα από το Balthazar της Νέας Υόρκης, με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου να τον χαρακτηρίζει στο Instagram κρετίνο και αναιδή, πριν τα πάρει όλα πίσω με δεύτερη ανάρτηση, όπου ισχυρίστηκε ότι ο Corden τον κάλεσε και του είπε συγγνώμη. Τι να πούμε τώρα κι εμείς, I hate being bipolar, it's awesome.

https://www.instagram.com/p/Cj013OTPL0g

https://www.instagram.com/p/Cj1kAeNIXmK/

 

Έρχεται σειρά "Gangs of New York" διά χειρός Martin Scorcese (σε ρόλο executive producer και σκηνοθέτη των δύο πρώτων επεισοδίων) βασισμένη στο βιβλίο του Herbert Asbury από το 1927 στο οποίο βασίστηκε κι η ομώνυμη ταινία του πίσω στο 2004. Άγνωστο παραμένει προς στιγμήν το cast, αλλά όπου βάζει το χεράκι του ο "Marty" συμβαίνουν ενδιαφέροντα πράγματα. Ελπίζουμε να μην έχει την τύχη του "Vinyl" (μουσικο-γκανγκστερικό saga στην Νέα Υόρκη του 70 με παραγωγούς τον Mick Jagger και τον Martin Scorsese) που κόπηκε από το HBO πριν την ώρα του (κι ακόμα δεν το χουμε ξεπεράσει).

https://www.instagram.com/p/Cjq49iFsqLT/

 

Εντελώς πληροφοριακά:

https://www.instagram.com/p/Cj8Lg0Qj2rj/

 

Χαρούμενο Halloween είπαμε; Δεν είπαμε.

https://www.instagram.com/p/Cj3aNsOvR9q/

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured