Δημήτρης Λιλής

 

Με τον Ζώη Χαλκιόπουλο έχουμε συχνά την κουβέντα του «δεν βαρέθηκες να ανοίγεις promos και να ψάχνεις νέα μουσική;”» και να, που στο επεισόδιο 19 του Incoming Podcast η απάντηση είναι πιο ξεκάθαρη από ποτέ.

Στο πικάπ στροβιλίζει η dub αύρα του "New in Town" από το πρότζεκτ Rave At Your Fictional Borders του Dave De Rose. To βινύλιο το παρέδωσε ο ίδιος ένα μεσημέρι Παρασκευής που έφτασε στο home studio του mypodcasts.gr για να μιλήσουμε για τους Electric Jalaba και το άκρως ενδιαφέρον live που ετοιμάζουν μαζί με την Vagabond Loves You αυτό το Σάββατο 2 Μαρτίου στο Πλύφα.

Για παραπάνω από μία ώρα, ο Dave De Rose, «μισός Ιταλός και μισός Άνγγλο;"»όπως δηλώνει με σπαστά ελληνικά, είναι στα μάτια μου πολλά περισσότερα από τον ντράμερ των ριζοσπαστικών afro αυτοσχεδιαστών Electric Jalaba. Δηλώνει μόνιμος κάτοικος Αθηνών εδώ και λίγα χρόνια και δεν δείχνει να έχει παζαρέψει ποτέ το όραμα του για την εμπειρική γνώση όχι μόνο της μουσικής αλλά και της ζωής. «Αν όλη μας η ζωή δεν περιστρέφεται από το κυνήγι της εμπειρίας τότε τι νόημα έχει», είχε απαντήσει χαρακτηριστικά στον θείο του και με ώθησε να συνειδητοποιήσω πως στην εποχή του doom scrolling και της απόλυτης διάσπασης προσοχής, έχω απέναντι μου έναν τύπο που έχει στηρίξει όχι μόνο την μουσική αλλά και ολόκληρη την κοσμοθεωρία του γύρω από την διαδικασία της υπέρβασης.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured