Δημήτρης Λιλής

Για το μήνα Νοέμβριο καλεσμένος στο στούντιο ο LEX, ώρες πριν παρουσιάσει το υβριδικό dj set του στο Ρομάντσο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης Μουσικόραμα.

Ο Lex aka Αλέξης Ανδρικόπουλος απολαμβάνει μια διαφορετικού είδους διεθνή αναγνώριση τελευταία. Με την βοήθεια και του καλού του φίλου Bengoa έχει αρχίσει να γράφει χιλιόμετρα σε clubs ανα την υφήλιο ενώ μια τριάδα από επιδραστικά disco house labels όπως η Leng Records (side label της Claremont 56) η Delusions Of Grandeur (side label της Jimpster) και ασφαλώς η B2, είναι σε μηναιία βάση στα εισερχόμενα και εξερχόμενα mail του, με κύριο θέμα τις επόμενες παραγωγές του. Είδε το «αληθινό φως» στο Άλσος κάποιο βράδυ των 90s και έκτοτε η ζωή του περιστρέφεται γύρω από την eclectic χορευτική μουσική όπως τα 12ιντσα από το Σικάγο και τη Νέα Υόρκη.

Πέρασε από το US house στο minimal, έπαιξε το tech house στα πρώτα six d.o.g.s. clubnights και σχεδόν μια τετραετία τώρα έχει στραφεί στον ζεστό disco house ήχο, όμως δεν είναι απαραίτητα αυτό το tag που χαρακτηρίζει τα dj σετ του.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured