Άγγελος Κυρούσης

Διεξοδικά ή αν θέλετε όσο επιτρέπεται στην podcast φόρμα, αναλύσαμε, μιλήσαμε και υπενθυμίσαμε αυτή τη συγκλονιστική ιστορία και περιπέτεια της Atlantic Records, μέσα από το επεισόδιο 7 της σειράς Incoming, παρέα με το Δημήτρη Λιλή.  Ατελής η προσπάθεια, μιας και το λόγια μας δεν τα συνόδευσε μήτε ένα δράμι από τα κομμάτια που κυκλοφόρησαν μέσα στα χρόνια από το μετερίζι του Ahmet Ertegun και της παρέας του.

Jerry Wexler, Tom Dowd, Nesuhi Ertegun, Ray, Aretha, Otis, Solomon, Ruth, Led, Stax, Leiber/Stoller, Atco, Asylum… Αν αυτές οι λέξεις παραμένουν άγνωστες, επαναλάβετε την ακρόαση του προαναφερθέντος podcast, παρακολουθείστε εκείνο το ντοκιμαντέρ που κυκλοφορεί στο YouTube, και έπειτα επιστρέψτε εδώ για τη σύντομη επωδό. Διότι αυτό το «κάνε και ένα μουσικό “7 κομμάτια της Atlantic”» προέκυψε κομματάκι δυσκολότερο από όσο υπολογίζαμε.

Τα 7 volumes Atlantic Rhythm & Blues έχουν όλους τους θησαυρούς. Η Rock & Roll σειρά με Ray Charles, Ruth Brown, Ivory Joe Hunter και άλλες μυθικές φυσιογνωμίες δε μπορεί να παραληφθεί...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured