Δημήτρης Λιλής

Εδώ είμαστε λοιπόν. Δεν υπάρχει άλλη κορυφή πριν ξεκινήσουμε να μαζεύουμε τα ασυμμάζευτα σχετικά με τους δίσκους της χρονιάς στους οποίους έχουμε «κοιμηθεί».

Αυτό είναι το τελευταίο μεγάλο blast των indie δισκογραφικών πριν το τυπικό φινάλε μιας ακόμα ενδιαφέρουσας μουσικής χρονιάς. Ασφαλώς και υπάρχουν δίσκοι ακόμα πριν τα Mariah Carey memes γεμίσουν το timeline, αλλά ό,τι πιο ουσιαστικό έχει να αφήσει σαν δημιουργική ανάσα το 2023 ίσως και να συγκεντρώνεται στην δεκάδα που ακολουθεί. Yeap, είναι γεμάτη με τον ήχο που θα έπρεπε να πουσάρει το avopolis.gr και όχι ένα ακόμη underground electronic frenzy επεισόδιο από αυτά που συνηθίζω.

1. L’ Rain - Pet Rock (Mexican Summer)

Τι ωραία που το crossover έχει πάρει τελείως άλλες διαστάσεις πλέον. Εδώ η νέα R&B μούσα L’Rain παίζει τις κιθάρες καλύτερα και από τους Grandaddy μιας κάποιας εποχής, ενώ υπογράφει το ευφυέστατο I Killed Your Dog στην Mexican Summer.

 

2. Sampha - Suspended (Young)

Κάθε φορά που η φωνή από ψηλά του Sampha θα κυκλοφορεί νέα μουσική, ειδικά για την ετικέτα της Young, οι κεραίες μας οφείλουν να είναι τεντωμένες...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured