Δημήτρης Λιλής

Όταν κλείσαμε τον φάκελο "Σουβλάκια & Δίσκοι" είχαμε αποφασίσει πως αν θα επιστρέφαμε θα στήναμε μια ολόκληρη σεζόν για τα μέρη που συχνάζαμε, τα περιοδικά που διαβάζαμε, τα δισκάδικα που μας προμήθευαν με μουσική και τις συνήθειες που είχαμε στην Αθήνα των 90s, των 00s και των 10s. Αν βάλεις όλους τους φίλους μας, άνετα βγάζαμε σεζόν, αλλά η δυναμική που αναπτύσει το Incoming τελευταία μας ώθησε να γίνει αυτό το άρμα που θα κουβαλήσει τα έργα και τις ημέρες ή τις νύχτες της πόλης από το παρελθόν.

Άφησα τον Ζώη να καταγράφει με χαοτικό τρόπο αναμνήσεις και συνειρμούς για παραπάνω από 60 λεπτά και αντί για κερασάκι συνομίλησα με τρείς φίλους από κάθε δεκαετία. Ο Μάκης Μηλάτος από τα 90s του Rock & Roll (ναι, αυτό στο Κολωνάκι, το Ρόδον και τον Berlin), o Βαγγέλης Κυριακάκης από τα 00s του POP στην Κλειτίου και ο Δημήτρης Αναγνώστου aka Ανάπηρος από το ΤΩΡΑ Κ44 των 10s.

Νιώθω ότι έχουμε υλικό για παραπάνω από μία σεζόν, αλλά το τρέχων πλαίσιο του Incoming podcast μου επιβάλει το editing στα 3 -μάλλον- επεισόδια. Πιάνοντας από την αρχή. Από τα 90s με τον φίλο του Ζώη που «βλέπει κύκλους» και τους Residents live στο Ρόδον του Μάκη, μέχρι τo χάος που δημιουργούσε η νέα τάση των 00s με τα μικρά bars σε μια Αθήνα που είχε συνηθίσει να διασκεδάζει σε μαζικούς χώρους εστίασης.

Απολαύστε υπεύθυνα, this is quite a trip και μείνετε «ψημένοι» για το επόμενο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured