Δημήτρης Λιλής

Φίλη, φίλε, φίλ@, αν έχεις έρθει εδώ για ένα σίκουελ του "Σουβλάκια και Δίσκοι" πιθανόν να απογοητευτείς. To "Ιncoming" είναι μια εβδομαδιαία podcast παραγωγή και κάθε πρώτη Πέμπτη του μήνα (γιατί πως αλλιώς, τόσα χρόνια ON AIR με τον αδερφό Ζώη) οι δύο μας θα βρισκόμαστε να ανταλλάσουμε απόψεις για θέματα που άπτονται της ποπ κουλτούρας.

Pixel

Πρακτικά, σώσαμε χρόνο και χρήμα από τα σουβλάκια και αρχίσαμε ξανά να διαβάζουμε βιβλία, να αγοράζουμε ρούχα, να πηγαίνουμε σε σινεμά σε συναυλίες, σε ρεστοράν, όχι δεν κόψαμε τους δίσκους. Αποτιμήσαμε 20 και βάλε χρόνια φιλίας σε αγαπημένα Αθηναικά στέκια και (αφού τα καταγράψαμε, ναι, θα έρθει ένα επεισόδιο με αναμνήσεις και bar ορόσημα από την golden era του εναλλακτικού Αθηναικού nightlife) αποφασίσαμε ότι είναι καλύτερο για την υγεία μας να ανοίγουμε μια στο τόσο ένα σωστό μπουκάλι κρασί. Μπορεί να μην είμαστε ειδικοί, αλλά ξέρουμε ειδικούς και μέσα στη σεζον θα μιλήσουμε ακόμα και για κρασιά.

Επίσης όχι μπορεί, σίγουρα δεν είμαστε fashion guru αλλά μέσα στο καλοκαίρι είδαμε το κλασικό στυλ του απλού T-shirt με ένα τζιν να επιστρέφει και έχουμε φάει τα νιάτα μας στα Stussy, τα Supreme και τα band merchandise T-shirts αυτού του πλανήτη, οπότε αν η street μόδα έχει επανέρθει στη πρώτη γραμμή ίσως να μπορούμε να σας πουμε και 1-2 ιστορίες περι αυτού. Πάντοτε μέσα από το δικό μας πρίσμα, μέσα από τις δικές μας εμπειρίες και χωρίς να έχουμε την παραμικρή πρόθεση να επηρεάσουμε. Έχουμε από καιρό αποδεχθεί την τοξικότητα που περιλαμβάνει ο όρος influencer πλέον.

We are lovers, not fighters, για την ακρίβεια music lovers και η τριβή με την μουσική μας έμαθε να αγκαλιάζαμε οτιδήποτε περιστρέφεται γύρω από αυτή και παρατηρώντας τον τρόπο που ντύνονται, ζουν και εκφράζονται κάποιοι από τους ήρωες μας, δηλαδή πραγματικοί influencers, άνθρωποι που άφησαν και αφήνουν σπουδαία αποτυπώματα στο καλλιτεχνικό σύμπαν, μας έβαλε στην διαδικασία...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured