Δημήτρης Λιλής

Έχοντας αφουγκραστεί την ανάγκη όλων για πιο δημιουργικές, λιγότερο μαζικές και με συγκεκριμένη μουσική ταυτότητα κυκλοφορίες, οι παραγωγοί κυνηγούν πλέον τη «στιγμή» που θα γίνει το soundtrack του φετινού καλοκαιριού και όχι τόσο το virality.

Είναι εποχή για dance κυκλοφορίες, για cool by the pool ή αλλιώς chill out grooves και για δίσκους που να θυμίζουν κάτι από τις κλασικές εποχές της μοντέρνας μουσικής ιστορίας. Οτιδήποτε από την golden era των 60s-70s και από το soft rock μέχρι το Club Tropicana των 80s. Δεν ξέχασα επίτηδες τα 90s, απλά η αναβίωση της καλύτερης δεκαετίας ever έχει μάλλον λίγο κουράσει και ίσως κουβαλά αρκετή πληροφορία ή patterns για το πόσο λιτά ζει κανείς το καλοκαίρι.

Στην ερώτηση ποιο είναι το χιτ του καλοκαιριού, η απάντηση είναι whatever και μια ακόμη δεκάδα από παραγωγές με φινέτσα, διαφορετικότητα και άποψη περιμένει να συνδεθεί μαζί σας την κατάλληλη «στιγμή».

 

1. Voices Of Fire & Pharrell Williams - JOY (Unspeakable) (Panik)

Ο Pharrell ώρες πριν λανσάρει την πρώτη ανδρική κολεξιόν για τον οίκο Louis Vitton, παρουσιάζει το gospel pop θαύμα, "JOY" σε συνεργασία με την χορωδία Voices Of Fire που έστησε ο θείος του Bishop Ezekiel Williams. Retrofuturistic, επικό και σίγουρα διαφορετικό.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured