Αυτά τα ξενόφερτα τα έθιμα πολύ μου αρέσουν με τα Halloween και τα Black Friday να έχουν μπει γερά στο παιχνίδι ως μια προετοιμασία για τα Χριστούγεννα. Τα εποχιακά καταστήματα και τα club γιορτάζουν πλέον δύο φορές τις Απόκριες, κάτι πολύ φυσιολογικό αφού η κοινωνία μας έχει γεμίσει κλόουν. Εμείς στην Επιτροπή, ταγμένοι να χαιρόμαστε με την χαρά σας αλλά και πιστοί στον σκοπό μας, θα σας προσφέρουμε τέσσερις φανταστικές επιστολές τρόμου από ήρωες του Halloween, παρέα με μουσικές επιλογές που θα χαιρόμασταν να σας βοηθήσουν στην ανάγνωση. Καλή απόλαυση.

Αγαπημένο ημερολόγιο,

συνειδητοποίησα ότι είμαι ζόμπι στην ηλικία των 34 χρονώ. Βασικά η ημερομηνία γέννησης μου ως ζόμπι συμπίπτει με την ημερομηνία θανάτου μου ως άνθρωπος, πράγμα που σίγουρα θα δημιουργούσε πρόβλημα σε ένα υποτιθέμενο μικτό ληξιαρχείο για νεκραναστημένους. Πάντως αν θέλετε να ψάξετε τον αστρικό μου χάρτη είμαι Τοξότης με το ρεζουρέξιο στον Παρθένο. Ωροσκόπο δεν ξέρω γιατί πρέπει να πέθανα στον ύπνο μου και δεν είδα ώρα. Να σας πω την αλήθεια, απολαμβάνω την νέα μου υπόσταση, όμως πεινάω ακατάπαυστα, και για να είμαι ειλικρινής αυτό συνέβαινε και πριν, ίσως και σε μεγαλύτερο βαθμό. Πλέον προσέχω την διατροφή μου, έχοντας μια απόλυτα ισορροπημένη πρωτεϊνική δίαιτα, που ελπίζω να μου δώσει τον όγκο που ποτέ δεν είχα.

https://youtu.be/ZCQ3IIFSn1s

Βέβαια, δεν μπορώ να πω ότι γυμνάζομαι στοχευμένα. Περπατάω βασικά. Όλη μέρα, πέρα δώθε. Ενώ φαινομενικά ειμαι το next big thing σε ένα δυστοπικό περιβάλλον, έχω εντοπίσει εξαιρετικές δυσκολίες στην βάδιση και την ομιλία. Παρότι ο “θάνατος” μου ήταν από φυσικά αίτια και όλα μου τα όργανα βρίσκονται σε καλή κατάσταση, είναι σχετικά απροσδιόριστη η νέα γλωσσική παλέτα που πλέον επεξεργάζομαι, η οποία περιλαμβάνει μόνο φωνήεντα. Ίσως κάποιος με καταράστηκε επειδή έγραφα συνέχεια κλγδ, γμτχμ κτλ. Όποιος και να είσαι ρε γμμν θα σε πετύχω και θα σε φάω μέχρι να μην μείνει άντερο.

Αξιότιμε κύριε Τσιόδρα,

Είμαι βαμπίρ τα τελευταία 3 χιλιάδες χρόνια και πρώτη φορά στην αιώνια ζωή μου έχω βρεθεί σε τέτοια δύσκολη θέση. Στο πέρασμα των αιώνων έχω περάσει εκατοντάδες επιδημίες, πανούκλες, κίτρινους πυρετούς, ισπανικές γρίπες, έμπολα, AIDS, εμείς τα βαμπίρ δεν είχαμε απολύτως κανένα πρόβλημα με τις επιλογές μας στα γεύματα μας, τα οποία φροντίζαμε πάντα να είναι απολύτως ελεγμένα σύμφωνα με τα ISO που έχουν θεσπίσει οι επίσημοι οργανισμοί διαχείρισης ποιότητας των βρικολάκων. Όμως αυτή την περίοδο με τον κορονοϊό, μπορώ να πω ότι έχω έρθει σε οριακή κατάσταση αφού έχετε στείλει εκατομύρια κόσμο να εμβολιαστεί με αμφιλεγόμενης ποιότητας σκευάσματα, που σύμφωνα με έρευνες αλλοιώνουν το DNA και ίσως, έχω κάποιες αμφιβολίες, φέρουν ειδικό τσιπ 5G γεωεντοπισμού. Το αντιλαμβάνεστε ότι ως εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας των απέθαντων, οφείλω να επικοινωνήσω μαζί σας, ώστε να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες για την επίδραση του εμβολίου στους ευαίσθητους οργανισμούς μας.

Έχουμε άτομο, υγιέστατο βαμπίρ 500ετίας που αψήφησε τις προειδοποιήσεις μας και πήγε και εμβολιάστηκε με AstraZeneca και πλέον δεν ακούει από το δεξί αυτί, ενώ ταυτόχρονα έχει χάσει την αίσθηση της όσφρησης, με συνέπεια να μην μπορεί να κυνηγήσει παρθένες τα βράδια. Ζούμε ένα πρωτόγνωρο δράμα και οι επίσημες αρχές δεν μας δίνουν λύση. Εμείς δεν είμαστε ΠΡΟΒΑΤΑ, εμείς είμαστε οι ΛΥΚΟΙ και δεν ανεχόμαστε κανέναν εμπαιγμό από τα κέντρα εξουσίας. Οι φυσικοί πόροι, από τους οποίους τρεφόμαστε καθημερινά, έχουν μειωθεί επικίνδυνα και ελπίζουμε να σταματήσετε άμεσα τις οχλήσεις σας στον κόσμο που δεν έχει εμβολιαστεί, ώστε να μην αφανιστούμε. ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ.

Γλυκιά μου συγκάτοικε,

σου στέλνω αυτό το γράμμα και ελπίζω να φτάσει κάποτε στα χέρια σου. Ήθελα αρχικά να σου ζητήσω ειλικρινή συγνώμη που σε ξυπνάω άγαρμπα κάθε 3.54 τα ξημερώματα, όταν πετάω κάτω από το ράφι την αγαπημένη σου μπιζουτιέρα και σε βάζω να μαζεύεις σκουλαρίκια με την τσίμπλα στο μάτι.  Όχι δεν το κάνει η γάτα. Στο γράφω για να μην την γαμωσταυρίζεις άδικα. Και δεν το κάνω για σένα, αυτό το μνπν τον γείτονα θέλω να εκδικηθώ, που αν δεν πάρκαρε μπροστά στην είσοδο ο παπάρας, θα πέρναγα απέναντι κατευθείαν και όχι από την γωνία του τετραγώνου και δεν θα με έκανε χαλκομανία η νταλίκα. Τέλοσπάντων, σε κάποια φάση θα προχωρήσω, αυτή την στιγμή μάλλον it’s cool to do ghost things.

Επίσης θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι έχω γραφτεί σε μαθήματα αγγειοπλαστικής και ενώ αρχικά νόμιζα ότι θα φτιάχνω βαζάκια ημίγυμνη στα χέρια κάποιου μπρατσαρά, με έχουν βάλει και ράβω φλέβες σε ξεκοιλιασμένα βατράχια και κουνέλια. Ας είναι, δεν πειράζει, έτσι και αλλιώς η ζωή εδώ στην τέταρτη διάσταση είναι αρκετά βαρετή και αν έχεις δει την Έκτη Αίσθηση, τα μλκσμένα που “see dead people” είναι ελάχιστα και συνήθως δεν μπορείς να συνεννοηθείς, να μιλήσεις, να πιείς έναν καφέ σαν άνθρωπος. Oh…wait…

Αγαπητέ κύριε Κοκκινόπουλε,

Παίρνω το θάρρος να σας γράψω αυτό το γράμμα γιατί πιστεύω ότι είστε ένας εξαίρετος σκηνοθέτης που έχει δει με άλλο μάτι, όλους εμάς τους ψυχρούς δολοφόνους. Ο Κόκκινος Κύκλος και η 10η Εντολή ήταν από τα αγαπημένα μου τηλεοπτικά προγράμματα, όταν ήμουν σε πιο τρυφερή ηλικία και εγώ θέλω να ξέρετε κύριε Κοκκινόπουλε μου, ούτε στρουμφάκια έβλεπα ούτε power rangers, ούτε το μικρό μου πόνυ. Την Ανατομία ενός Εγκλήματος έβλεπα για να τρώω την φρουτόκρεμα. Ίσως να έπαιξε κάποιο ρόλο στην μετέπειτα καριέρα μου, μιας και παρότι έχω μακελέψει ήδη καμιά δεκαριά νοματαίους ακόμα δεν με έχουν συλλάβει. Και ούτε πρόκειται.

Σας γράφω σήμερα αυτές τις λέξεις γιατί θεωρώ ότι έχω αδικηθεί κατάφορα από εσάς και το μιντιακό σύστημα. Στους πόσους πρέπει δηλαδή να φτάσω για να με κάνετε επεισόδιο; Πόσους ακόμα πρέπει να ξεκοιλιάσω για να με κάνει αφιέρωμα η Τατιάνα; Κύριε Κοκκινόπουλε, δεν είμαι serial killer, η Ιερά Αρχιεπισκοπή είμαι. Αγαθοεργία κάνω. Καθαρίζω τον τόπο από τα απόβλητα και εσείς σφυρίζετε αδιάφορα, εδώ και πέντε χρόνια. Ως που θα φτάσει αυτή η κατάσταση, η δουλειά μου είναι δύσκολη, θέλει μήνες ψυχολογική και σωματική προετοιμασία και η αναγνώριση των κόπων μου δεν βλέπω να έρχεται. Ούτε ένσημα μου κόβει κανείς, ούτε σύνταξη θα πάρω. Ο κλάδος των ελεύθερων επαγγελματιών περνάει μεγάλη κρίση και πλέον σκέφτομαι ειλικρινά να βρω κάποια εταιρεία πληρωμένων δολοφόνων και να μπω στο μεροκάματο. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Μια χαρά μου έχει μείνει κύριε Κοκκινόπουλε, κάντε κάτι άμεσα, σας παρακαλώ θερμά.

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured