Το μεγαλύτερο μουσικό event του καλοκαιριού είναι γεγονός!



Το Bacardi φέρνει τους Groove Armada στην Ελλάδα για ένα μοναδικό Bacardi B-Live party την Πέμπτη 3 Ιουλίου στις 22.30 στο ποδηλατοδρόμιο στο Ο.Α.Κ.Α.

Ήδη από τις πρώτες καταγραφές στην Κούβα στα θρυλικά πάρτι του 1920 το Bacardi ήταν άμεσα συνδεδεμένο με τη μουσική. Συνεχίζοντας αυτή την παράδοση, το παγκόσμιο μουσικό tour του Bacardi B-Live μετά την τεράστια επιτυχία στο Μαϊάμι, έρχεται και στην Αθήνα με τους Groove Armada και το πιο hot DJ set του καλοκαιριού.

Tο ποδηλατοδρόμιο ανοίγει τις πόρτες του πρώτη φορά για ένα τόσο μεγάλο μουσικό γεγονός και περισσότερα από 2,000 άτομα αναμένεται να ζήσουν μια πρωτόγνωρη μουσική εμπειρία σε συνδυασμό με τεχνολογικά οπτικά εφφέ που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και εκπληκτικά Bacardi cocktails.

Το Bacardi B-Live υπόσχεται μια συγκλονιστική βραδιά στην Αθήνα. Επόμενος σταθμός το Mexico City στις 29 Αυγούστου.

Τα μαγικά χαρτάκια που εξασφαλίζουν την είσοδο για το πάρτι της Αθήνας θα πωλούνται από 25 Ιουνίου στα καταστήματα Metropolis, on-line στο www.tickethour.com και μέσω τηλεφώνου στο 210 81 08 228 , όπως επίσης και στο box office πoυ θα λειτουργεί την ημέρα του πάρτι στο ποδηλατοδρόμιο.
Το κόστος ενός εισιτηρίου είναι 20 ευρώ και περιλαμβάνει 2 Bacardi drinks.

Bacardi B-Live

 

Οι λέξεις BACARDI και Β-LIVE και η Νυχτερίδα είναι σήματα κατοχυρωμένα από τη BACARDI & COMPANY LIMITED.

Απολαύστε υπεύθυνα


 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured