Ο ηγέτης των ANTHRAX, Scott Ian, σχολίασε τις δηλώσεις του κιθαρίστα της μπάντας, Dan Spitz, σχετικά με την κλοπή των riff και lead του απο τον Dimebag.

Σε δημοσίευμα στο επίσημο forum του (όπου γράφει με το nick ”Black Thirteen”), o Ian αναφέρει:

”Οι ισχυρισμοί του [Dan Spitz] είναι μαλακίες. Ελπίζω. Βρισκόμαστε στη διαδικασία του να πάρουμε τις κασέτες. Αθώος μέχρι αποδείξεως ενοχής. Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Πρέπει, γιατί αυτές οι δηλώσεις είναι αδικαιολόγητες. Αν τα είπε, ή αν αυτός που τα έγραψε απλά τα σκέφτηκε. Το να λέει ότι ο Darrell κόπιαρε τα lead του, να «κλέβει» credit απο ό,τι είναι μοναδικό για τον Darrell, αυτό είναι τρομερά χαμηλό. Ασέβεια στην κληρονομιά του Darrell; Όχι, όχι όσο προσέχω εγώ”.

Να σημειωθεί ότι η Nuclear Blast, εταιρία των ANTHRAX για την Ευρώπη, απαγόρευσε στον συγκεκριμένο «δημοσιογράφο» να παίρνει συνεντεύξεις επειδή ήταν μεθυσμένος και απλά τις κάνει για να υπογράφει τα CD του.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured

Best of Network