Λένα Αλεξανδράκη

Ξέρουμε... Έλεγες φέτος δεν θα την πατήσεις, αλλά να που έφτασε πάλι αυτή η στιγμή, ε; Που νόμιζες ότι είχες κλείσει με τα Χριστουγεννιάτικα δώρα, αλλά σε κάλεσαν σε ρεβεγιόν. Που πίστευες ότι θα προλάβαινες, αλλά δεν βρήκες ποτέ χρόνο να βγεις μια βόλτα στα μαγαζιά. Που πέρασες από την αγορά, αλλά δεν βρήκες τίποτα που θα αρέσει στον «γκατζετάκια» φίλο σου και στην music geek κολλητή σου. 

Πρώτον: μην ανησυχείς, συμβαίνει και στους πιο οργανωτικούς. Και δεύτερον: μην απελπίζεσαι, υπάρχει λύση στο πρόβλημά σου, ακόμα και τελευταία στιγμή, και μάλιστα χωρίς καν να χρειάζεται να βγεις από το σπίτι! Πώς; Με το  Christmas Gift Finder του Κωτσόβολου που θα εμφανίσει στην οθόνη σου δεκάδες προϊόντα τεχνολογίας, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς. Διάλεξε την κατηγορία προσωπικότητας που ταιριάζει στον παραλήπτη του δώρου σου, όρισε το εύρος τιμής που σε ενδιαφέρει και θα βρεις αμέσως τα ιδανικά:

 

Δώρα για εκείνους που λατρεύουν την τεχνολογία

Για τους φίλους σου εκείνους που ήταν tech-freaks από μικροί, που δουλεύουν από το σπίτι  και που παρακολουθούν όλα τα τελευταία tech trends, εδώ θα βρεις αυτό που ψάχνεις: από headsets για τον υπολογιστή και πληκτρολόγια, μέχρι ηχεία, ακουστικά, tablets -και όχι μόνο!

 

Δώρα για εκείνους που τρελαίνονται για gadgets

Για τους φίλους σου εκείνους που τα θέλουν όλα smart: τις συσκευές τους, τα ρολόγια τους, ακόμα και τον φωτισμό τους, εδώ θα βρεις -μάντεψε!- έξυπνες λύσεις για τους ίδιους και για τα σπίτια τους: smartwatches, bluetooth ακουστικά και ηχεία, αλλά και πρωτότυπα διακοσμητικά με smart led lights!

 

Δώρα για εκείνους που τα κάνουν όλα με μουσική

Τι κι αν έπαψαν να συλλέγουν CD και κασσέτες, οι music maniacs φίλοι σου ακόμα εκτιμούν τα δώρα που έχουν σχέση με το αγαπημένο τους χόμπι. Εδώ θα βρεις από bluetooth ηχεία και ακουστικά μέχρι design items και πικάπ! 

 

Δώρα για σπιτόγατους

Έχεις φίλους που δεν έχουν καλύτερο από το να βυθιστούν στον καναπέ τους με φλις κουβερτούλα για binge-watching; Εδώ θα ανακαλύψεις προσφορές σε τηλεοράσεις, soundbars αλλά και προπληρωμένες κάρτες συνδρομής Netflix! 

 

Δώρα για party animals

 Για τους φίλους σου εκείνους που τρελαίνονται να έχουν ρόλο οικοδεσπότη, μαζεύουν συνέχεια κόσμο σπίτι και φροντίζουν πάντα η βραδιά να εξελιχθεί από απλό gathering σε πριβέ party, εδώ θα βρεις φανταστικά προϊόντα ήχου αλλά και απίθανες οικιακές συσκευές που φτιάχνουν pop corn, κρέπες, βάφλες, fondu σοκολάτας μέχρι και μαλλί της γριάς!

 

Δεν σε καλύψαμε; Θα σε καλύψει σίγουρα μία από τις κατηγορίες του Christmas Gift Finder του Κωτσόβολου. Μοιράσου τη χαρά με δώρα τεχνολογίας και παιχνίδια για τους αγαπημένους σου, με ένα κλικ!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured