View More

Ψηφίστε τα πιο επιδραστικά άλμπουμ των 25 χρόνων του Avopolis και κερδίστε ένα από τα 250 βιβλία!

Γιορτάστε μαζί μας τα 25α γενέθλια: ψηφίστε τα πιο επιδραστικά άλμπουμ αυτής της περιόδου και κερδίστε ένα από τα 250 αγαπημένα βιβλία της ποπ κουλτούρας από τις Εκδόσεις Οξύ!

avopolis.team
avopolis.team

Δεν υπάρχει άλλο μουσικό site στην Ελλάδα που να μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι μέρος της μουσικής ζωής αυτής της πόλης και αυτής της χώρας εδώ και ένα τέταρτο του αιώνα. Μπορεί να μην έγιναν όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σίγουρα κάναμε και αρκετά λάθη σε αυτή την πορεία, κάναμε και αρκετά πράγματα σε ένα ευρύ πεδίο δράσεων (εκδόσεις, εκπομπές, περιοδικά, sites, βινύλια, CD, party, συναυλίες), αλλά ήμασταν και είμαστε εδώ. Με τον ίδιο ζήλο, την ίδια αγάπη για τη μουσική και την ποπ κουλτούρα.

Μέσα σε αυτά τα 25 χρόνια που το Avopolis βρίσκεται στον αέρα ακούσαμε και γράψαμε για πολλούς, πάρα πολλούς, πάρα πάρα πολλούς δίσκους, μαλώσαμε, μαγευτήκαμε, συμφωνήσαμε, βγάζαμε τα καλύτερα κάθε χρονιάς, μόνο και μόνο για να συνειδητοποιούμε κάθε φορά πως "δεν υπάρχει τέλεια λίστα, αφού πάντα κάτι θα λείπει".

Μετά από πολύ μεγάλο κόπο, λοιπόν, ξεχωρίσαμε όχι τα καλύτερα άλμπουμ της τελευταίας 25ετίας αλλά αυτά που θεωρούμε τα πιο επιδραστικά, εκείνα που χωρίς αυτά ίσως να μην υπήρχαν αλλά σπουδαίοι και αγαπημένοι μας δίσκοι, και σας καλούμε να ψηφίσετε τα πιο σημαντικά ανάμεσά τους!

Συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και επιλέγοντας μέχρι 10 άλμπουμ από κάθε κατηγορία θα λάβετε μέρος στη μεγάλη κλήρωση για ένα από τα 250 βιβλία από τις εκδόσεις Οξύ, με τις οποίες το Avopolis πορεύτηκε μαζί αυτό το διάστημα. Το 1995 εμφανίστηκε το Οξύ, το 1996 το Avopolis και από το 2004 είμαστε μαζί, με περιοδικά, εκδόσεις, sites και όχι μόνο. Πολλές από τις εκδόσεις επιμελήθηκαν οι ίδιοι οι συντάκτες του Avopolis. Κάποιες, δε, ήταν και είναι στις αγαπημένες μας και δεν γινόταν να μην εξασφαλίσουμε την έκδοσή τους στην Ελλάδα. Και το ταξίδι συνεχίζεται, με ακόμα περισσότερες εκδόσεις που άπτονται της ποπ κουλτούρας, με SONIK (συλλεκτικό τεύχος) που έρχεται τη νέα χρονιά και πολλή αρθρογραφία, podcasts, mixtapes κ.α., από το Avopolis.gr.

Η ψηφοφορία ολοκλήρωνεται την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 22:00.

Όνομα*
Email*
Επώνυμο*
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
+30
  Ψηφίστε τα πιο επιδραστικά διεθνή άλμπουμ (μέχρι 10 επιλογές) - tip: με το πλήκτρο Ctrl πατημένο μπορείτε να επιλέξετε περισσότερα του ενός)*
  Ψηφίστε τα πιο επιδραστικά ελληνικά άλμπουμ (μέχρι 10 επιλογές) - tip: με το πλήκτρο Ctrl πατημένο μπορείτε να επιλέξετε περισσότερα του ενός)*
  Υποβολή


  Τα δώρα που έχουμε για εσάς: 

  ocean-cover-2019_medium-600x862

  ΩΚΕΑΝΟΣ ΤΟΥ ΗΧΟΥ

   

  mobycover_med_-scaled-600x832

  MOBY – ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΑ

  1_stones

  ROLLING STONES

   

  1_trainspotting

   TRAINSPOTTING

  1_requiem

  ΡΕΚΒΙΕΜ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ

   

  1_morrisonhotel

  MORRISON HOTEL

  1_kolla

  IRVINE WELSH - ΚΟΛΛΑ

   

  1_americanpsycho

  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΨΥΧΩΣΗ

  1_70s

  Η μουσική βίβλος των ’70ς

   

  1_ellada80s

  Η μουσική στην Ελλάδα των ’80s

  1_90s

  Η Μουσική Βίβλος των ‘90s

   

  1_elektroniki_mousiki

  Μισός αιώνας ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα (1958-2016)

  1_u22

  U2 – Η ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

   

  1_bowie

  DAVID BOWIE

   

   

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Ο δημιουργός που επηρέασε και ανύψωσε όσο κανείς την “αισθητική” της street κουλτούρας, έφυγε ...

  Στο τέλος του Νοέμβρη έξι νέα κομμάτια έρχονται να συμπληρώσουν το παζλ νέας μουσικής για τον μήνα

  FEATURED TODAY

  Από την Aretha Franklin και την Dolly Parton στα επαναστατικά κορίτσια των Bakini Kill, ο Μάκης Μηλάτος χαρτοργραφεί την επανάσταση της γυναικείας φωνής στη μουσική πολύ πριν το σύγχρονο κίνημα του #metoo φτάσει έστω και καθυστερημένα στην καθημερινότητά μας. 

  Στο νέο του Diggin o Ζώης Χαλκιόπουλος αναπολεί τις αγαπημένες του διακοπές στη Δονούσα με τα synths του Jan Hammer.

  25 χρόνια κλείνει φέτος το Avopolis και ο Μάκης Μήλατος, συνεργάτης του Avopolis και επί χρόνια σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού μας (Sonik), παρουσιάζει -σε δύο podcast επεισόδια- τις διεθνείς κυκλοφορίες που καθόρισαν την ταυτότητά μας.

  Top
  0
  Shares