avopolis.team

Δεν υπάρχει άλλο μουσικό site στην Ελλάδα που να μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι μέρος της μουσικής ζωής αυτής της πόλης και αυτής της χώρας εδώ και ένα τέταρτο του αιώνα. Μπορεί να μην έγιναν όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σίγουρα κάναμε και αρκετά λάθη σε αυτή την πορεία, κάναμε και αρκετά πράγματα σε ένα ευρύ πεδίο δράσεων (εκδόσεις, εκπομπές, περιοδικά, sites, βινύλια, CD, party, συναυλίες), αλλά ήμασταν και είμαστε εδώ. Με τον ίδιο ζήλο, την ίδια αγάπη για τη μουσική και την ποπ κουλτούρα.

Μέσα σε αυτά τα 25 χρόνια που το Avopolis βρίσκεται στον αέρα ακούσαμε και γράψαμε για πολλούς, πάρα πολλούς, πάρα πάρα πολλούς δίσκους, μαλώσαμε, μαγευτήκαμε, συμφωνήσαμε, βγάζαμε τα καλύτερα κάθε χρονιάς, μόνο και μόνο για να συνειδητοποιούμε κάθε φορά πως "δεν υπάρχει τέλεια λίστα, αφού πάντα κάτι θα λείπει".

Μετά από πολύ μεγάλο κόπο, λοιπόν, ξεχωρίσαμε όχι τα καλύτερα άλμπουμ της τελευταίας 25ετίας αλλά αυτά που θεωρούμε τα πιο επιδραστικά, εκείνα που χωρίς αυτά ίσως να μην υπήρχαν αλλά σπουδαίοι και αγαπημένοι μας δίσκοι, και σας καλούμε να ψηφίσετε τα πιο σημαντικά ανάμεσά τους!

Συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και επιλέγοντας μέχρι 10 άλμπουμ από κάθε κατηγορία θα λάβετε μέρος στη μεγάλη κλήρωση για ένα από τα 250 βιβλία από τις εκδόσεις Οξύ, με τις οποίες το Avopolis πορεύτηκε μαζί αυτό το διάστημα. Το 1995 εμφανίστηκε το Οξύ, το 1996 το Avopolis και από το 2004 είμαστε μαζί, με περιοδικά, εκδόσεις, sites και όχι μόνο. Πολλές από τις εκδόσεις επιμελήθηκαν οι ίδιοι οι συντάκτες του Avopolis. Κάποιες, δε, ήταν και είναι στις αγαπημένες μας και δεν γινόταν να μην εξασφαλίσουμε την έκδοσή τους στην Ελλάδα. Και το ταξίδι συνεχίζεται, με ακόμα περισσότερες εκδόσεις που άπτονται της ποπ κουλτούρας, με SONIK (συλλεκτικό τεύχος) που έρχεται τη νέα χρονιά και πολλή αρθρογραφία, podcasts, mixtapes κ.α., από το Avopolis.gr.

Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 22:00.

Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέχρι και τις 21 Δεκεμβρίου.


Τα δώρα που έχουμε για εσάς: 

ocean-cover-2019_medium-600x862

ΩΚΕΑΝΟΣ ΤΟΥ ΗΧΟΥ

 

mobycover_med_-scaled-600x832

MOBY – ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΑ

1_stones

ROLLING STONES

 

1_trainspotting

 TRAINSPOTTING

1_requiem

ΡΕΚΒΙΕΜ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ

 

1_morrisonhotel

MORRISON HOTEL

1_kolla

IRVINE WELSH - ΚΟΛΛΑ

 

1_americanpsycho

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΨΥΧΩΣΗ

1_70s

Η μουσική βίβλος των ’70ς

 

1_ellada80s

Η μουσική στην Ελλάδα των ’80s

1_90s

Η Μουσική Βίβλος των ‘90s

 

1_elektroniki_mousiki

Μισός αιώνας ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα (1958-2016)

1_u22

U2 – Η ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

 

1_bowie

DAVID BOWIE

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured