Οι Born From Pain σίγουρα είναι γνωστοί σε όλους μας αφού η πορεία τους από τη κυκλοφορία του Reclaiming The Crown και μετά είναι τουλάχιστον αξιοπρόσεκτη. Στο Full Force μου είχαν αφήσει θετικές εντυπώσεις, οπότε περίμενα να μείνω με τα ίδια συναισθήματα και κατά την ακρόαση του νέου τους album, Sands Of Time.

Έπεσα σχεδόν μέσα στις προβλέψεις μου αφού όντως μου δημιουργήθηκαν παρόμοια συναισθήματα. Πολύ δυνατό Brutal Hardcore που ακούγοντας το τα πρώτα συγκροτήματα που μου ήρθαν στο μυαλό ήταν οι Hatebreed, 100 Demons και Until The End. Αξιοσημείωτα στοιχεία αυτού του δίσκου είναι η απείρως καλύτερη παραγωγή σε σύγκριση με το Reclaiming The Crown, η γενικότερη βελτίωση των μελών της μπάντας (ειδικά του τραγουδιστή) και τέλος το σαφώς ανώτερο παίξιμο του νέου drummer, κάτι που σημαίνει ότι οι Born From Pain δεν άφησαν τα τελευταία χρόνια να πάνε χαμένα. Ειδικά ο drummer ώρες ώρες δίνει ρέστα με τη δίκαση! Κάποια solos που περιέχονται μου φάνηκαν κάπως ξεκάρφωτα αφού δεν έχω συνηθίσει τέτοια φαινόμενα στα συγκροτήματα αυτού του είδους. Κορυφαίο κομμάτι του album είναι κατ’ εμέ το υπερπορωτικό Stainless.

Εδώ λοιπόν έχουμε ένα cd που χωρίς να αποτελεί κάτι απίστευτα πρωτοποριακό, χαρακτηρίζεται απλώς ως μια πολύ καλή αγορά. Δεν πρόκειται να αλλάξει τη ζωή σας, αλλά σίγουρα τα λεφτά σας θα πιάσουν τόπο.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured