Avopolis

Και όσο περιποιημένο θέλετε να είναι το σαλόνι, το μπάνιο, η κουζίνα και τα υπνοδωμάτια το ίδιο ισχύει και για τη βεράντα, τον κήπο ή την ταράτσα σας.

Σε αυτό το άρθρο τα Συστήματα Σκίασης Γουρνοπάνος μας αναλύουν τα υπέρ και τα κατά σε τέντες και πέργκολες, για να έχετε όλες τις πληροφορίες πριν κάνετε την τελική σας επιλογή.

Τέντες για ολοκληρωμένη προστασία από τον ήλιο

 Η αλήθεια είναι ότι οι τέντες καλύπτουν πολύ καλά τον εξωτερικό χώρο και προσφέρουν προστασία από τις ακτίνες του ήλιου.

Ταυτόχρονα, συγκριτικά με τις πέργκολες αποτελούν μια οικονομική λύση.

Επομένως, τις προτείνουμε για άριστη προστασία από τον ήλιο σε προσιτή τιμή.

Φανταστείτε τα όμορφα καλοκαιρινά πρωινά που θα απολαμβάνετε τον καφέ και το φαγητό σας στον ειδυλλιακό κήπο ή την πανοραμική βεράντα σας.

2-tentes

 Τέντες σε κασέτες Markilux αν θέλετε μια βραβευμένη και καινοτόμα επιλογή

Η τέντα σε κασέτα προσφέρει πολλά περισσότερα από το να καλύπτει τις ανάγκες σας σε προστασία από τον ήλιο και τη βροχή.

3-tentes

H Markilux αναβαθμίζει την αισθητική του χώρου και την ατμόσφαιρα, χαρίζοντας minimal πολυτέλεια στον εξωτερικό σας χώρο!

 

Και οι πέργκολες, δεν αποτελούν μια καλή λύση για τον εξωτερικό χώρο;

Φυσικά και οι πέργκολες είναι μια πολύ καλή επιλογή αλλά συγκριτικά με τις τέντες, το κόστος τους δεν είναι τόσο προσιτό.

Σε αυτό που κερδίζουν, όμως, σε πόντους είναι η αισθητική τους αξία.

Ανάλογα και με το σχέδιο που θα επιλέξετε, μπορούν να χαρίσουν μια νότα πολυτέλειας και φινέτσας στον εξωτερικό σας χώρο.

Τα Συστήματα Σκίασης Γουρνοπάνος μας προτείνουν τη BIOSHADΕ. Η κατασκευή αυτή αξιοποιεί τον ήλιο και τον άνεμο και παρέχει φυσικό αερισμό, προστασία από το άμεσο ηλιακό φως, μειώνει τη θερμότητα που εισέρχεται στον χώρο ενώ απομακρύνει τη βροχή.

Θέλετε κάτι περισσότερο;

 Τώρα πλέον γνωρίζετε τα υπέρ και τα κατά τους!

4-tentes

Η τελική επιλογή είναι δική σας!

Δείτε τα προϊόντα εδώ: Τέντα τύπου loggia , Τέντα σε κασέτα MARKILUX MX-1 COMPACT & Βιοκλιματικό σύστημα σκίασης.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured