Ζητάμε Ανοιχτά Δισκοπωλεία

Ως Avopolis και Avopolis Radio ζητάμε να ανοίξουν τα μικρά δισκοπωλεία και μαζί, να διαδοθεί αυτό το μήνυμα από όλους όσους αγαπούν και στηρίζουν τη μουσική.

avopolis.team
avopolis.team

Στις πρόσφατες ανακοινώσεις κυβερνητικών στελεχών ότι επίκειται το άνοιγμα μικρών μαγαζιών, με αναφορά σε βιβλιοπωλεία, ανθοπωλεία και κομμωτήρια, τα δισκοπωλεία δεν αναφέρθηκαν. 

Το Avopolis, το Avopolis Radio και οι άνθρωποι του αποφασίσαμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε, ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε να συμπεριληφθούν και τα δισκοπωλεία σε αυτό το άνοιγμα. 

Γι’ αυτό ζητάμε να ανοίξουν άμεσα και να λειτουργήσουν κανονικά -φυσικά με τους απαραίτητους υγειονομικούς κανόνες- τα μικρά δισκοπωλεία, ενώνοντας τη φωνή μας με το αντίστοιχο αίτημα για τα μικρά βιβλιοπωλεία.

Η λειτουργία χώρων όπως αυτοί, θα δώσει την δυνατότητα για μία βόλτα αποσυμπίεσης σε πολλούς ανθρώπους και τη δυνατότητα να επιστρέψουν σπίτι τους και να μείνουν μέσα με μεγαλύτερη ευκολία, αφού θα έχουν εφοδιαστεί με τα απαραίτητα για την ψυχαγωγία τους. Είναι προφανές ότι αυτός που θα μπει στη διαδικασία να πάει μέχρι το δισκοπωλείο ή το βιβλιοπωλείο για να αγοράσει δίσκους ή βιβλία, δεν μπορεί να δεχτεί πως η μόνη του λύση είναι η τηλεόραση και η αισθητική της.

Τα δισκοπωλεία είναι συνήθως μικροί χώροι με έναν ή δύο εργαζόμενους και άνετα θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν ένα ή δύο πελάτες ταυτόχρονα. Άλλωστε, όσο αισιόδοξοι και αν είμαστε, ξέρουμε πως αν ανοίξουν, «πανικός» δεν πρόκειται να γίνει. Η λειτουργία τους όμως μπορεί να προσφέρει οικονομική βοήθεια στους ιδιοκτήτες αλλά και ψυχολογική τόνωση και στους ίδιους και στους πελάτες που θα τα επισκεφθούν.

Ζητάμε την βοήθεια των δισκοπωλείων, των δισκογραφικών labels, των ακροατών μουσικής αλλά και όσων εκτιμούν την ύπαρξη μικρών εξειδικευμένων μαγαζιών, να βοηθήσουν στη διάδοση αυτού του μηνύματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ως Avopolis και Avopolis Radio ζητάμε να ανοίξουν τα μικρά δισκοπωλεία και μαζί, να

Ο Παντελής Κυραμαργιός παρουσιάζει το νέο του θεματικό album «Άνω Θρώσκω», που κυκλοφορεί από την

FEATURED TODAY

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, όλοι εμείς που αγαπήσαμε (και) την ποπ μουσική/κουλτούρα των 80s να ευχαριστήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Κάποια επόμενη γενιά, το ίδιο θα έκανε με τον Sean Parker του Napster (και έναν από τους πρώτους χρηματοδότες του Spotify).

Το χρονικό της φιλίας των δύο ανδρών, λίγο πριν την προβολή του Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson στο Backstage Film Festival (Σάββατο 24/4). Μάθετε ακόμα πως θα διεκδικήσετε μία από τις 50 κόπιες από το Μεθυσμένο Ημερολόγιο του Hunter S. Thompson που κληρώνουμε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ.

Για όσους δε χόρτασαν με τον σωσία του Morrissey, θυμόμαστε 10 μουσικούς που πάτησαν το πόδι τους στο Springfield, για να μπλέξουν συχνά σε περιπέτειες που δεν περίμεναν.

HOT STORIES

Στο πλαίσιο διεξαγωγής πιλοτικών events που έχει βάλει μπρος η κυβέρνηση της Βρετανίας.

Η μουσικός έκανε το coming out της και αποκάλυψε πως επίσης έχει γίνει μητέρα, με ένα post της στα social media.

Sometimes I Might Be Introvert λέει η βρετανή ράπερ κι εμείς αναμένουμε να την ακούσουμε. Παίρνουμε προς το παρόν μια γεύση με το πρώτο single.

Top