Τάνια Σουγιουλτζή

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες γεμίζουν με χρώμα τις πόλεις, ζωγραφίζοντας σε γκρίζους και άσπρους τοίχους. Βρίσκουν αδιάφορα άχρωμα σημεία της πόλης και τα γεμίζουν ζωή.

Η Trident, το συνώνυμο της θετικής διάθεσης, αποφάσισε να δώσει χρώμα σε διάφορα σημεία της πόλης και υποσχέθηκε να τα μεταμορφώσει και να τους δώσει μια νέα χαρούμενη και "ζωντανή" πνοή!

Ένα πάρκο στη Μεταμόρφωση, η κεντρική πλατεία στο Χαλάνδρι, ένας ολόκληρος τοίχος πολυκατοικίας στα Τρίκαλα, μεταξύ άλλων σημείων σε πόλεις της Ελλάδας, απολαμβάνουν το ενδιαφέρον και το χαμόγελο των ανθρώπων στις περιοχές αυτές για το χρώμα που προσφέρουν στη ζωή τους.

Μια πλατεία της Μεταμόρφωσης έγινε μια ευχάριστη γωνιά για μελέτη με τα παγκάκια να μεταμορφώνονται σε βιβλιοθήκες!

metamorfosi1

metamorfosi2

Στη κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου η φιγούρα ενός κοριτσιού δίνει ένα ενδιαφέρον στο γκρίζο τοίχο. Τα πολύχρωμα αερόστατα στα σκαλιά του Χολαργού δίνουν την αίσθηση πως βρισκόμαστε στον ουρανό.

xolargos1

xolargos2

Την εξωτερική περίφραξη του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος «πλημμύρισαν» οι πολύχρωμες φούσκες.

Xatzikiriakio1

Xatzikiriakio2

Παράλληλα τα παγκάκια σε κεντρική πλατεία της Καλλιθέας μετατράπηκαν σε αληθινά επιτραπέζια φιδάκια, δίνοντας μια αίσθηση παιδικότητας στην καθημερινότητά μας.

Kallithea1

Kallithea2

Τελευταίος σταθμός της Trident υπήρξαν τα Τρίκαλα όπου ένας ολόκληρος τοίχος έγινε ένα παράθυρο προς μια πιο ευχάριστη πραγματικότητα!

Trikala1

Με τη βοήθεια του κοινού να ξεπερνάει κάθε προσδοκία, αλλά και με επώνυμους street artists όπως οι Same84 και Achilles καθώς και σπουδαστές της Σχολής Βακαλό, η Trident, έκανε πράξη όσα υποσχέθηκε και ο κόσμος πρότεινε.

Χάρη στη «χρωματική γεύση» που έδωσε η Trident, οι κάτοικοι σε διάφορους Δήμους μπορούν να δουν και να ζήσουν διαφορετικά την πόλη τους!

Η Trident δίνει χρώμα και γεύση στη στιγμή σου!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured