Love at first sight!

Ως fashion editor ξέρω εδώ και χρόνια να ξεχωρίζω το ιδιαίτερο design και την πρωτοποριακή εμφάνιση σε ένα αθλητικό παπούτσι. Το νέο adidas Ultraboost 19 είχε περάσει αυτό το τεστ από την πρώτη στιγμή που το αντίκρισα σε φωτογραφία. Ως fitness girl όμως, έπρεπε να το δοκιμάσω από κοντά ώστε να σιγουρευτώ πως εκτός από εντυπωσιακή εμφάνιση είναι και τέλειο για τις προπονήσεις μου.

H επίσκεψη στο store της adidas

Και να’ μαι λοιπόν έτοιμη να αγγίξω από κοντά το ολοκαίνουργιο adidas Ultraboost 19.

inside_triti.jpg

Αξίζει να σου αναφέρω πως oι πρώτοι παγκοσμίως που έζησαν την εμπειρία του νέου adidas Ultraboost 19, ήταν οι μεγαλύτεροι αθλητές της adidas! Oι ποδοσφαιριστές Lionel Messi και Paul Pogba, το αστέρι του στίβου Wayde van Niekerk, αλλά και καταξιωμένοι Έλληνες αθλητές, όπως η πρωταθλήτρια στίβου Κατερίνα Δαλάκα, ο πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής, ο πρωταθλητής Ευρώπης στο άλμα εις μήκος, Μίλτος Τεντόγλου, ο διεθνής μπασκετμπολίστας, Ντίνος Μήτογλου, και ο διεθνής ποδοσφαιριστής, Κώστα Φορτούνης.

Η σειρά μου λοιπόν!

inside_deuteri.jpg

• To adidas Ultraboost 19 εκπροσωπεί το μέλλον του running, με νέο σχεδιασμό που προσφέρει απόλυτη επιστροφή ενέργειας για μια νέα εμπειρία τρεξίματος.

• Η adidas επανασχεδιάζει το πιο γνωστό της running μοντέλο, αναδημιουργώντας το από μόλις 4 κορυφαία τεχνολογικά στοιχεία.

• Με τη νέα της καμπάνια, ‘Recode Running’, η adidas παρουσιάζει τον τρόπο που οι runners επαναπροσδιορίζουν το τρέξιμο και αλλάζουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

inside_evdomi.jpg

Για τους πιο "ψαγμένους" που ξέρουν από σωστά running shoes. 

Τα 4 τεχνολογικά στοιχεία του αναγεννημένου Ultraboost 19 είναι: 

• Optimized BOOST: 20% περισσότερο υλικό BOOST στην ενδιάμεση σόλα, για να απελευθερώνει ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια σε κάθε βήμα. 

• Torsion Spring: high-tech σχεδιασμός που συνδέει το εμπρός και το πίσω μέρος του παπουτσιού, ώστε κάθε βήμα να είναι γεμάτο δύναμη και να σε «σπρώχνει» μπροστά, χωρίς να χάνεται καθόλου ενέργεια.

• 3D Heel Frame: προστατεύει το πόδι κατά την επαφή του με το έδαφος και να προσφέρει αυξημένη στήριξη και σταθερότητα στη φτέρνα, ώστε να απολαμβάνεις ένα γεμάτο αυτοπεποίθηση τρέξιμο.

• Primeknit 360: ενιαίο υλικό που αγκαλιάζει το πόδι, για ενισχυμένη υποστήριξη και άνεση με ελάχιστο βάρος.

Αν ακόμα δε σε έπεισα μάθε και τα εξής:

Το adidas Ultraboost 19 πρέπει να γνωρίζεις πως φτιάχτηκε για τη νέα εποχή του running, τον σύγχρονο τρόπο τρεξίματος που είναι πιο δημιουργικός, πιο κοινωνικός και περισσότερο ανοιχτός από ποτέ. Αυτή τη νέα εποχή του τρεξίματος παρουσιάζει η καμπάνια ‘Recode Running’ της adidas (trailer), με πρωταγωνιστές runners από όλο τον κόσμο που ανατρέπουν και δημιουργούν ξανά το running με τον δικό τους τρόπο.

Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο και νιώσε την ενέργεια!

{youtube}nDDUdfgiF4k{/youtube}

Φυσικά, είναι περιττό να αναφέρω πως εκτός από άνετα για τρέξιμο και προπόνηση, τα αθλητικά παπούτσια Ultraboost 19 είναι τόσο κομψά και στιλάτα, ιδανικά να σε συντροφεύουν κάθε ώρα της ημέρας με οποιοδήποτε outfit!

inside_ekti.jpg

 inside_pempti.jpg

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ!

Το ολοκαίνουριο Ultraboost 19, η νέα, γεμάτη ενέργεια έκδοση του πασίγνωστου running παπουτσιού της adidas, είναι εδώ και υπόσχεται την καλύτερη ανταπόκριση στο ιδιαίτερο running στυλ του κάθε δρομέα!

To δικό μου crash test το πέρασαν με επιτυχία! Δε θα μπορούσε να φύγω από το κατάστημα χωρίς να τα αποκτήσω! Εξάλλου, "το παπούτσι της νέας εποχής του running" δε θα μπορούσε να λείπει από τη συλλογή μου πόσο μάλλον όταν φέρει τη θρυλική υπογραφή adidas!

Voila!

Το πιο ενημερωμένο shopping που έκανα τον τελευταίο καιρό!

inside_tetarti.jpg

Αν θες και εσύ να μάθεις περισσότερα:

Επισκέψου τα adidas Stores ή τα συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών ή μπες στο www.adidas.gr/running_ultraboost και μάθε περισσότερα για το νέο Ultraboost 19.

inside_proti.jpg

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured