avopolis.team

Για να έχει κατακτήσει μια εταιρεία κορυφαίες θέσεις στην προτίμηση τόσο των νέων που αναζητούν εργασία όσο και την επιβράβευση από τους ίδιους τους ανθρώπους της, τότε κάτι κάνει καλά. Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, εργοδότη επιλογής για τη Γενιά Υ και ενός από τους 10 κορυφαίους εργοδότες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα σύμφωνα με την έρευνα Best Workplaces 2018, έχουν το δικό τους success story να διηγηθούν. 

Τι είναι, λοιπόν, αυτό που κάνει τη διαφορά;  Η Coca-Cola Τρία Έψιλον εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχών σε συνάρτηση τόσο με τη θέση όσο και με την απόδοση, με πακέτα αποδοχών πάνω από το μέσο όρο της αγοράς. Πέρα όμως από ένα  ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών η εταιρεία προσφέρει και σημαντικές προοπτικές εξέλιξης. Χάρη στα πολυάριθμα προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης, που αναβαθμίζουν τις δεξιότητες και εμπειρίες τους, προετοιμάζει τους εργαζομένους της να αναλάβουν τους επόμενους ρόλους στη καριέρα τους. Επιπλέον, εδώ και 28 χρόνια, πραγματοποιεί το πρόγραμμα Management Trainee, δίνοντας σε απόφοιτους νέους την ευκαιρία να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους πορεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι 80% των νέων θέσεων εργασίας το 2017 καλύφθηκε από εσωτερικούς υποψηφίους, ενώ 150 Management Trainees έχουν αναλάβει υψηλόβαθμες θέσεις μέσα στην εταιρεία.  Σε αυτό προσθέστε, τις ευκαιρίες που ανοίγονται μέσα από τα 4 εργοστάσια παραγωγής στην Ελλάδα, τη μεγαλύτερη ομάδα πωλήσεων του κλάδου, αλλά και την παρουσία του Ομίλου Coca-Cola HBC σε 28 χώρες σε τρεις ηπείρους! 

photococacola_girl_inarticle.jpg

Παράγοντας και διανέμοντας μερικά από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα προϊόντα παγκοσμίως αλλά και στη χώρα μας, η καθημερινότητα σε έναν τόσο δυναμικό κλάδο, δεν μπορεί παρά να είναι συναρπαστική! Και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική στο πλαίσιο ενός ευχάριστου, εποικοδομητικού αλλά και προκλητικού περιβάλλοντος εργασίας που έχει στον επίκεντρο τον εργαζόμενο! Η εταιρεία διαθέτει μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα αναγνώρισης και επιβράβευσης των επιτυχιών των 1.500 εργαζομένων της για δράσεις που συνάδουν με τις αξίες της. 

H εταιρεία λειτουργεί ανθρωποκεντρικά, εξελίσσεται και προσεγγίζει ολιστικά το ζήτημα των εργαζομένων, με γνώμονα τη μεγαλύτερη δημιουργικότητα και ικανοποίηση, παράλληλα με την αποδοτικότητα. Οι οικογένειες αλλάζουν, η ζωή σήμερα είναι διαφορετική σε σχέση με το παρελθόν, και η Coca-Cola Τρία Έψιλον αναλαμβάνει καινοτόμες πρωτοβουλίες σ' ό,τι αφορά τις συνθήκες εργασίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το πρόγραμμα Flexy Life, που παρέχει ευελιξία στον εργαζόμενο και του δίνει τη δυνατότητα, μεταξύ άλλων, για εργασία στο σπίτι (για τους εργαζόμενους γραφείου), αλλά και την επιλογή για ένα τμήμα της εργασίας να γίνεται στο σπίτι και το υπόλοιπο στο εργασιακό περιβάλλον. 

Και όλα αυτά από μία εταιρεία από τις πιο δραστήριες και αναγνωρισμένες  στον τομέα της εταιρικής υπευθυνότητας, με μεγάλης κλίμακας προγράμματα στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιείται. Από το 2017, υλοποιεί το πρόγραμμα Youth Empowered με στόχο την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων 18-30 ετών που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν εθελοντικά ως μέντορες τα στελέχη της εταιρείας, θέλοντας να βοηθήσουν τους νέους με τη γνώση και την εμπειρία τους να πετύχουν μία θετική αλλαγή στη ζωή τους. Άλλα σημαντικά προγράμματα της εταιρείας είναι το πρόγραμμα ανακαίνισης σχολικών κτιρίων «Το Σχολείο που θέλεις» στη Θεσσαλονίκη, η πρωτοβουλία «Σύμπραξη Τουρισμού για τη Θεσσαλία», το πρόγραμμα «Αποστολή Νερό» και φυσικά οι διαρκείς εθελοντικές δράσεις των εργαζομένων της, τοπικά, στις περιοχές που έχει ενεργή παρουσία.

Μάθε για τις θέσεις εργασίας στην Coca-Cola Τρία Έψιλον εδώ.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured